Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
-
Treba 15cm knizek poslouzi dobre. Dale tvrdsi silnejsi molitan nebo guma, ale ta nebude dost vysoka, takze musi byt neco pod ni. Treba ty skrinky, co tam ma Dendy.
Profi produkt je tohle, ale ten take musi mit jeste neco pod sebou. http://www.thomann.de/gb/primacoustic_isoplane.htm
Ja to mam vyresene takhle, ale uvazuji o tom, ze dam monitory jeste vyse:

Mezi monitory a a deskou stolu mam podlozky ze silnejsi gumy.
Profi produkt je tohle, ale ten take musi mit jeste neco pod sebou. http://www.thomann.de/gb/primacoustic_isoplane.htm
Ja to mam vyresene takhle, ale uvazuji o tom, ze dam monitory jeste vyse:
Mezi monitory a a deskou stolu mam podlozky ze silnejsi gumy.
Naposledy upravil(a) fova dne 20 led 2008 23:56, celkem upraveno 2 x.
http://www.thomann.de/gb/primacoustic_isoplane.htm
mozna ti nekdo rekne z ceho to je..
edit fova: no teda!
mozna ti nekdo rekne z ceho to je..
edit fova: no teda!

Ty Krky jsou moc hezke, hodi se k omitce. Jake jsou zvukove?
Ta basa je original Fender?
Diky tomu pidi-stolecku to pusobi ponekud stisnenym dojmem.
Ta basa je original Fender?
Diky tomu pidi-stolecku to pusobi ponekud stisnenym dojmem.
Naposledy upravil(a) fova dne 22 led 2008 14:21, celkem upraveno 1 x.
akusticky upravy a zvednuti tech repraku... to zvednuti tech repraku je uplne zasadni a koukam, ze tady skoro vsichni investujou do vybaveni, aby pak polozili repraky primo na stul (a tim pridali zbytecny rezonance) a jeste k tomu do vysky bricha... byt mimozemstan, tak si myslim, ze lidi maji sluchove organy v brichu nebo v podpazi.
Fova:
Však jsi mohl, bych ti poslal fotku, kde jsou narvaný za tím repro napravo polštáře a molitany, ale je to stejně bez účinku...
A ta basa je original FENDER, teda jak se to vezme. Je to reiussue model, co měl Marcus Miller někdy v 80. letech, ale ročníkově to je někde 70's. V U.S.A. se nevyrábí, dělá to Fender v Japonsku. Čili není to obligátní Made in USA, ale není to ani Made in Mexico jestli mi rozumíš? Mě je to celkem fuk, hlavně že to hraje. Bohužel jsem neměl to štěstí si nikdy zahrát na US JB a nejlépe na hodně starej, ale brzy se mi to myslím splní.
Však jsi mohl, bych ti poslal fotku, kde jsou narvaný za tím repro napravo polštáře a molitany, ale je to stejně bez účinku...

A ta basa je original FENDER, teda jak se to vezme. Je to reiussue model, co měl Marcus Miller někdy v 80. letech, ale ročníkově to je někde 70's. V U.S.A. se nevyrábí, dělá to Fender v Japonsku. Čili není to obligátní Made in USA, ale není to ani Made in Mexico jestli mi rozumíš? Mě je to celkem fuk, hlavně že to hraje. Bohužel jsem neměl to štěstí si nikdy zahrát na US JB a nejlépe na hodně starej, ale brzy se mi to myslím splní.
Matucha... Já to podložený měl. Takovejma těma pvc molitanama, tak o 8 cm výš, ale teď jsem to nechal takhle. Ono to padala, pač ty monitory se mi na stů nevejdou a klátili se k pravé straně, kde je zesik a ty trafa... Určitě to zvednu. To je zázadní věc, o které vím, ale zrovna tak vim, že to tady hraje +/- nahovno tak jako tak. Tohle je ale spíš věc pohodlného poslechu/posedu... Díky za poznámku. I know about thatmatucha píše:akusticky upravy a zvednuti tech repraku... to zvednuti tech repraku je uplne zasadni a koukam, ze tady skoro vsichni investujou do vybaveni, aby pak polozili repraky primo na stul (a tim pridali zbytecny rezonance) a jeste k tomu do vysky bricha... byt mimozemstan, tak si myslim, ze lidi maji sluchove organy v brichu nebo v podpazi.