Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?
-
-
Neni pravda, zalezi na bedne a co rika jeji manual, u nekterych je to stred mezi vyskacem a wooferem, u nekterych ma byt ucho v ose vyskace, zalezi proste na typu.biscuit píše:na desce stolu to neni orechovy, ani kdyz je to ve vejsce usi, jinak v urovni usi ma bejt stred bedny - teda stred mezi reprakama
idealne je dat bedne nalezato - potom mas itotu ze nech uz ja ta osa kdekolvek, urcite v jej strede usi masKermitak píše:Neni pravda, zalezi na bedne a co rika jeji manual, u nekterych je to stred mezi vyskacem a wooferem, u nekterych ma byt ucho v ose vyskace, zalezi proste na typu.biscuit píše:na desce stolu to neni orechovy, ani kdyz je to ve vejsce usi, jinak v urovni usi ma bejt stred bedny - teda stred mezi reprakama

takto:
yo je to on.. z limitovanej nepredajnej edicie, pred rokmi ked to letelo mama to raz pred vianocami videla v jednom obchode ako imidzovu dekoraciu a pol hodinu ich ukecavala aby jej to predali
)
acid: kamo vies ako sa mi dala chrbtica dokopy po tom co sedavam na tej zltej lopte ? skoro vobec ma uz chrbat nebolieva...

acid: kamo vies ako sa mi dala chrbtica dokopy po tom co sedavam na tej zltej lopte ? skoro vobec ma uz chrbat nebolieva...
Bedny se davaji na stojanky nebo podlozky i kvuli odrazum od desky stoly. Tyhle odrazy dost zkresluji poslouchany zvuk a urcite ma smysl s tim neco udelat.Musiclab Kolín píše:nee, krabice ani knížky jsem neschoval, teprve krátce jsem to nastěhoval, určitě něco dám, jen když sedíš v tom křesle co má zhup, tak tvitry míří přímo do uší.