Jak vypadá váš pracovní/hudební koutek?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 02 pro 2007 04:10

Mne sa paci ten nabytok co je vzadu :).. ozaj prijemne a fresh

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 02 pro 2007 11:14

PiKey píše:Kexik, mna by zaujimalo preco pouzivas kovovy pop filter, je v tom nejaky rozdiel oproti klasickej sietke?
Dovolim si odpovedet, kdyz Kexik zatim nereagoval.
Ja pouzivam kovovy take (koupen v Audiopro ;-)):

Obrázek

Duvodem pro kovovy filtr je to, ze ma vetsi oka a tim padem mene zere vysky. U nylonoveho je slysitelna vetsi degradace signalu.
Nevyhodou kovoveho je to, ze pres nej projde vetsi mnozstvi sykavek a "p"/"b" vydechu.

Mam doma take nylonovy filtr, ale vubec ho nepouzivam.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 02 pro 2007 22:23

ten moj filter je t_bone od thomanna... ciste okometricky vyzera presne ako ten sE. porovnaval som ho s nylonovym co predava Oktava a pride mi ze tie rozdiely nestoja za rec. nylonovy je mozno ucinnejsi, ako pise fova, ale plechovy sa neda znicit a ked ho nejaky debil opluje, oplachne sa v dreze :)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 02 pro 2007 22:40

tempoautomatic: na co a jak pouzivas ten COOLTRON?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

tempoautomatic
Příspěvky: 161
Registrován: 21 bře 2006 22:42

Příspěvek od tempoautomatic » 03 pro 2007 00:36

Cyril: je to VOX Bulldog Distortion a používám ho spíš jako doplňkové zkreslení k Marshal BB s kytarou.
Docela ho taky používám na prznění synťáků, bicích a vokálů.

Nějaká ta ukázka by byla tady (100% ten kousek od 2:55 do 3:16):
http://tempoautomatic.tempoautomatic.co ... 0remix.mp3

a taky občas něco tady, ale tam bylo spoustu microtonicu a DX200, takže to už nevím jistě :-), co přesně z toho tracku
http://tempoautomatic.tempoautomatic.co ... 0remix.mp3

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 pro 2007 19:33

tak som po dlhom case osadil moj vlastnorucny AW-DESK, este ma caka zapojenie elektriky.. ziadna rack skrinka sa mi nepacila tak som si spravil vlastnu.. islo aj o to ze mam maly byt a home studio si nemozem dovolit roztahovat kde tade :) tak si ho len prisuniem k sebe a fici sa o dusu :D

Obrázek

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 14 pro 2007 20:15

parada.. moc pekne...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 pro 2007 23:44

Excom : to posli do yamahy .. mali by z teba radost :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 15 pro 2007 00:04

pytkin : :D musel by som odretusovat ten MIDISPORT, nechapem ze Yamaha nevyraba 1U MIDISPORT..

este tam mam miesto na 2x 1U alebo 1x 2U modul.. rozmyslam ze tam asi dokupim prevodnik FOSTEX Fostex AC2496 + Expansion Fostex 8355
Obrázek + Obrázek

a pridal hore este bud MOTIF ES Rack alebo G50 Yamahu... ten Fostex hlavne koli tomu aby to bolo uplne standalone.. mozem narvat do AW 24 fyzickych audio kanalov 2xADAT a 8xAnalog IN.. v AW uz jeden ADAT mam tak este jeden zozeniem a je to..

nechcem prudit ale ak by si vedel o podobnom prevodniku ako je ten FOSTEX len YAMAHA tak budem rad :D

UPDATE: a este ma napadlo vrazit PC do 1U racku ako su servery a hodit to tam( ale to je ta druha iteracia, ked to neskor zapojim s PC ) a hore nad AW dat velky wide monitor a pos tranach repraky...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 pro 2007 00:26

excom : PC v 1U racku su moc dlhe do zadu .. to by ti tam moc nepasovalo ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 15 pro 2007 00:29

EXCOM píše:Obrázek
Genialni! :D

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 15 pro 2007 00:32

pytkin : ja tam este budem dorabat taku klietku zo zadu, teraz mi to trci zopar cm a chem to aj zo zadu uzatvorit.. taka ta cierna z plechu vysekana siet ako su tie kyble, take daco tam chcem dat...

ale ako som uz minule pisal, by som tam rad hodil MiniMac, tu tehlicku.. ta by sa tam sikla, je ticha, mala a da sa tam dobre upevnit pod AW..

napr ta EX5r ma cca 40 cm na hlbku

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 pro 2007 00:36

excom : s komarom sme davnejsie riesili , ze si chcel dat do gitaroveho racku PCcko kvoli guritar rigu .. nasli sme tusim daku skrinu co nebola hlboka .. potom mas ale dost restrikcie na to co tam mozes dat .. vlastne ta skrina ale tusim bola 2U .. ja co mam v praci tak vsetko je tak 50cm a viac ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 15 pro 2007 14:43

EXCOM: na 1U PC zapomen, za prvy bys na to potreboval tak metr hlubokej rack a za druhy 1U servery delaj takovej kraval, ze mlynek na kafe nebo starej vysavac jsou vuci tomu tichy jak lesni studanka ;) Navic 1U server si sam nepostavis, v nem uz musis mit desku, chlazeni i mechaniku na miru. Ale to uz je kapanek OT ;)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 15 pro 2007 15:48

kermitak : mne bude stacit PC len ako MIDI sequencer.. staci uplna sunka, s pasivnym chladenim.. ale jasne, bol by to problem to viem.. ja rozmyslam ze tam hodim tichy MINIMAC, ten je uplne dokonaly na toto... alebo nejaky stary notebook za par korun a zneho len vivediem video von.. ja to sem potom hodim ako som to cele vymyslel :)

Odpovědět