Jak ziskat audio stopu z DVD
Re: Jak ziskat audio stopu z DVD
Určite aj na osx niečo je. Priateľ Google nič neponúka?
- ReaktoplazmAR
kexik: sice neviem čo je enkapsulovany ac3 stream, ale tú funkciu som v cooledite použil už min. 100x a vždy k mojej spokojnosti.... no dnes už viem /vdaka tebe/ že vlastne som mal byt nespokojní, lebo to je chujovina 

ReaktoplazmAR: ...ale CoolEdit naozaj vie extractnúť iba z .avi, .mpg, ale nie z DVD. Aspoň tak sa mi to teraz javilo, keď som skúsil...
- ReaktoplazmAR
vie extraktnut aj voby, ale tak ako píše kexik...ked je tam toho viac tak je to trochu mešuge.. záleží o čo ide. určite existuje aj elegantnejšie riešenie, len neviem či by som si napr. skrz nejaký "úryvok" rozbehával Premiere, alebo to odtial nejak ripol alebo nahral
Premiére to podľa mna nevie. Toto nevie žiadna seriozna strizna, lebo DVD neni bežne používaný zdrojovy materiál. Mpeg strihat strizne vedia, ale treba ho napred vypreparovat z DVD štruktúry.
Inak najoptimalnejsie vidím použiť dvdshrink, dať v ňom reauthor mode, nájsť si len ten konkrétny title, ktorý potrebujeme a zasavovat. Potom sa to dá už reletivne vytiahnuť v hocicom. Trebárs spomínaný vobedit. V ňom open, tlačitko demux a v ňom nastaviť demux all audio streams. Alebo sa dá pekne použiť virtualDub-mpeg2. Alebo procoder. Atd..
Inak najoptimalnejsie vidím použiť dvdshrink, dať v ňom reauthor mode, nájsť si len ten konkrétny title, ktorý potrebujeme a zasavovat. Potom sa to dá už reletivne vytiahnuť v hocicom. Trebárs spomínaný vobedit. V ňom open, tlačitko demux a v ňom nastaviť demux all audio streams. Alebo sa dá pekne použiť virtualDub-mpeg2. Alebo procoder. Atd..
ulead aj pinnacle to vedia... je tam rutina import dvd... samozrejme dvd nesmie byt chranene
kexíku, co je špatného na použití mplayeru/mencoderu a třeba soxu?
kexik: Ty sa nikdy nesmejes? Nebud taky seriozny. Ked nejde o zivot ide o hovno. 

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
ja sa smejem furt, prosimta120BPM píše:kexik: Ty sa nikdy nesmejes? Nebud taky seriozny. Ked nejde o zivot ide o hovno.

spytaj sa Pytkina

len mas taky tazko rozlisitelny humor
kexik : a to ti normalne rozbalia vsetky TITLE SETY z DVDcka a daju ti na vyber , co chces vytiahnut ?
Ziadna poriadna strizna DVD neimportuje .. Myslim Avid , Final Cut , Vegas , ... myslim ze ani Premiera ... Je to logicke .. Neni dovod na to .. DVD je finalny produkt .. nie zdroj .. samozrejme ina vec su DVD kamery .. tie ale maju trosku iny format .. a dnes uz sa v podstate ani nepouzivaju ..
Ziadna poriadna strizna DVD neimportuje .. Myslim Avid , Final Cut , Vegas , ... myslim ze ani Premiera ... Je to logicke .. Neni dovod na to .. DVD je finalny produkt .. nie zdroj .. samozrejme ina vec su DVD kamery .. tie ale maju trosku iny format .. a dnes uz sa v podstate ani nepouzivaju ..
ulead ti to nasype do timeline za seba v takom poradi jak je to v menu. vsetky audia sa hodia pod svoje video
OK. Potom respekt!kexik píše:ja sa smejem furt, prosimta120BPM píše:kexik: Ty sa nikdy nesmejes? Nebud taky seriozny. Ked nejde o zivot ide o hovno.
spytaj sa Pytkina
len mas taky tazko rozlisitelny humor

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo