Jak ziskat audio stopu z DVD

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
emah

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od emah » 21 dub 2010 20:35

a na osx nieco taketo?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od Pytkin » 21 dub 2010 21:15

Určite aj na osx niečo je. Priateľ Google nič neponúka?

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 21 dub 2010 21:18

kexik: sice neviem čo je enkapsulovany ac3 stream, ale tú funkciu som v cooledite použil už min. 100x a vždy k mojej spokojnosti.... no dnes už viem /vdaka tebe/ že vlastne som mal byt nespokojní, lebo to je chujovina :wink:

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 341
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od jusuf » 21 dub 2010 22:06

ReaktoplazmAR: ...ale CoolEdit naozaj vie extractnúť iba z .avi, .mpg, ale nie z DVD. Aspoň tak sa mi to teraz javilo, keď som skúsil...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 22 dub 2010 01:15

vie extraktnut aj voby, ale tak ako píše kexik...ked je tam toho viac tak je to trochu mešuge.. záleží o čo ide. určite existuje aj elegantnejšie riešenie, len neviem či by som si napr. skrz nejaký "úryvok" rozbehával Premiere, alebo to odtial nejak ripol alebo nahral

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od Pytkin » 22 dub 2010 07:21

Premiére to podľa mna nevie. Toto nevie žiadna seriozna strizna, lebo DVD neni bežne používaný zdrojovy materiál. Mpeg strihat strizne vedia, ale treba ho napred vypreparovat z DVD štruktúry.

Inak najoptimalnejsie vidím použiť dvdshrink, dať v ňom reauthor mode, nájsť si len ten konkrétny title, ktorý potrebujeme a zasavovat. Potom sa to dá už reletivne vytiahnuť v hocicom. Trebárs spomínaný vobedit. V ňom open, tlačitko demux a v ňom nastaviť demux all audio streams. Alebo sa dá pekne použiť virtualDub-mpeg2. Alebo procoder. Atd..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od kexik » 22 dub 2010 10:08

ulead aj pinnacle to vedia... je tam rutina import dvd... samozrejme dvd nesmie byt chranene

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od luphtrack » 22 dub 2010 11:45

kexíku, co je špatného na použití mplayeru/mencoderu a třeba soxu?
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 22 dub 2010 11:48

kexik: Ty sa nikdy nesmejes? Nebud taky seriozny. Ked nejde o zivot ide o hovno. :wink:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od kexik » 22 dub 2010 11:51

120BPM píše:kexik: Ty sa nikdy nesmejes? Nebud taky seriozny. Ked nejde o zivot ide o hovno. :wink:
ja sa smejem furt, prosimta ;)
spytaj sa Pytkina :)
len mas taky tazko rozlisitelny humor

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od Pytkin » 22 dub 2010 11:52

kexik : a to ti normalne rozbalia vsetky TITLE SETY z DVDcka a daju ti na vyber , co chces vytiahnut ?

Ziadna poriadna strizna DVD neimportuje .. Myslim Avid , Final Cut , Vegas , ... myslim ze ani Premiera ... Je to logicke .. Neni dovod na to .. DVD je finalny produkt .. nie zdroj .. samozrejme ina vec su DVD kamery .. tie ale maju trosku iny format .. a dnes uz sa v podstate ani nepouzivaju ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od kexik » 22 dub 2010 11:54

ulead ti to nasype do timeline za seba v takom poradi jak je to v menu. vsetky audia sa hodia pod svoje video

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 23 dub 2010 10:47

kexik píše:
120BPM píše:kexik: Ty sa nikdy nesmejes? Nebud taky seriozny. Ked nejde o zivot ide o hovno. :wink:
ja sa smejem furt, prosimta ;)
spytaj sa Pytkina :)
len mas taky tazko rozlisitelny humor
OK. Potom respekt! :wink:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Odpovědět