Jak ziskat audio stopu z DVD

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 20 dub 2010 19:20

Chtel bych se zeptat jestli neznate nejaky software umoznujici extrahovani audia (pouze) z DVD. Je mi jedno jestli pro Mac nebo PC. Dekuji za tipy.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 20 dub 2010 20:05

cool edit to dokáže velmi jednoducho
- extract audio from video
- save as ..

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 20 dub 2010 20:44

Diky! Mrknu na to. :wink:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 20 dub 2010 20:46

ReaktoplazmAR píše:cool edit to dokáže velmi jednoducho
- extract audio from video
- save as ..
Nevis jestli to pobezi na Win 7?
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 20 dub 2010 21:09

no to tažko povedat.. cool edit skončil v 2003, teraz je to Adobe Audition .. ale napr. na viste mi ten cool edit frčí bez problémov.. ked tak skús ten Audition


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od Pytkin » 20 dub 2010 23:09

ja by som pouzil luboolny ripper a potom demuxer .. napriklad VOBedit ..

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 21 dub 2010 08:21

Zatim mockrat diky za tipy.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od kexik » 21 dub 2010 09:05

ja by som pouzil lubovolnu video striznu, vsetky vedia import dvd disku, v kazdej ziskas audio stopu v timeline a vsetky maju ulozenie audio stopy

Uživatelský avatar
luphtrack
Příspěvky: 1044
Registrován: 11 lis 2008 00:16

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od luphtrack » 21 dub 2010 11:23

no mě napadl mplayer a jemu podobní, nebo virtualdub.
Obrázek
live free or die!

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 21 dub 2010 13:42

kexik píše:ja by som pouzil lubovolnu video striznu
Ja tiez. Ale oni ma nechcu pustit. :lol:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od kexik » 21 dub 2010 14:48

120BPM píše:
kexik píše:ja by som pouzil lubovolnu video striznu
Ja tiez. Ale oni ma nechcu pustit. :lol:
pod video striznou myslim sw na strihanie videa ako ulead video, pinnacle video studio, vegas, premiere atd

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od 120BPM » 21 dub 2010 15:36

kexik píše:
120BPM píše:
kexik píše:ja by som pouzil lubovolnu video striznu
Ja tiez. Ale oni ma nechcu pustit. :lol:
pod video striznou myslim sw na strihanie videa ako ulead video, pinnacle video studio, vegas, premiere atd
Tak teraz uz aj ja rozumiem. Dik! :wink:
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od kexik » 21 dub 2010 16:38

to neni na smiech... ostatni ti (az na Pytkina) radia totalne xujoviny. ked sejvnes vdubom alebo auditionom "audio", dostanes sice .wav subor ale bude to enkapsulovany ac3 stream... som zvedavy co s tym budes potom robit
navyse aky video subor otvoris? ktory .vob? ak je dvd troska pestrejsie obsahovo, tak to vobec neni sranda
pytkinov sposob zasa neni prave intuitivny, resp. GUI k free demuxerom su haldy a polka nefunguje
mimochodom ak to audio ma byt nejaky kratky kusok, asi by bolo najjednoduchsie to nahrat cez digital, bud cez spdif slucku alebo ak tvoja zvukna vie "what you hear" routing

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak ziskat audio stopu z DVD

Příspěvek od Pytkin » 21 dub 2010 17:38

no ja mam skusenost ze video strizne DVD nezoberu .. demux je najcistejsi ..

Odpovědět