jaky pouzivate player?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od Vuid » 02 zář 2010 15:03

Kermitak píše:tomy45: ja to tam nevidim, jen vyber vystupu.
Presne tak, vidim jen na kterou zvukovku zvuk poslat, ale jaky drivery pouzit tam neni. Ted koukam ze mam 2 roky starou verzi (2.51), stahnu novou, ale myslim ze to bude stejny.
tomy45: Kde presne to vidis?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od kexik » 02 zář 2010 16:07

biscuit píše:
kexik píše:
biscuit píše:podepisuje se windowsi mixer na zvuku, i kdyz jsou vsechny savle na 100%?
podla mojich usi ano... asio playback je v pripade m-audio delta serie asi 3dB hlasnejsi (nemeral som, i ked som vlastne mohol)... ovsem cely proces ovplyvnuje aj mme driver konkretnej zvukovej karty, cize tam zalezi, ci rozdiel bude alebo nie
dik, asi mi fakt nezbyde, nez si sednout a nechat usi rozhodnout.. je mi ale divny, ze mi to doted nijak nevadilo. dam vedet jak je to u delty..
ja viem jak je to u delty, mam 2496 aj 1010lt...

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od komasix » 22 úno 2011 23:52

neznáte nějaký "normální mp3 wav player, který umí přehrát jeden track bez přechodu na další v playlistu?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2011 00:24

winamp ked si doinstalujed daky plugin .. alebo foobar .. tiez s pluginom ? nepamatam .. mozno staci len nastavit ..

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od komasix » 23 úno 2011 00:31

plugin pod winamp by byl super... kdo si vzpomene jak se jmenuje, tomu pošlu smajlíka...


Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od kexik » 23 úno 2011 07:03

vo foobare to ide bez pluginu...

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od komasix » 23 úno 2011 07:20

aha, já se zase špatně vyjádřil. Potřebuju aby winamp přehrál track, zastavil se a čekal na pokyn že má zahrát další track...
v praxi třeba putřebuju pouštět tracky v divadle a neřešit že mi tam začne hrát další, ale jen sedět a na začátku praštit do mezerníku.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od biscuit » 23 úno 2011 08:12

ahoj, resil bych to nejakou odlehcenou verzi traktoru.. zkus pohledat traktor beatport player, traktor sync, traktor le (to je bundled soft. - treba nekde sezenes)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od komasix » 23 úno 2011 08:36

...ty jo na to, že potřebuju jen aby nezačal hrát další track je to poměrně mamutí řešení, fakt neni nic jednoduššího? ale díky

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od Milan » 23 úno 2011 08:55

koma6 píše:Potřebuju aby winamp přehrál track, zastavil se a čekal na pokyn že má zahrát další track...
A kde je problém? Ve Winampu klikneš pravou myší na tlačítko "stop" a zvolíš možnost "End after current..."

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od upman » 23 úno 2011 08:55

No na tohle je asi nejjednodusi Windows Commannder - najedes na pozadovany track, zmacknes F3, on se zacne prehravat, na konci se zastavi. Bud F3 na dalsim tracku, nebo ESC a F3 (at tam nemas milion otevrenych okynek).
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od komasix » 23 úno 2011 09:18

milane tak přesně v tohle jsem doufal. doma zkusim...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od biscuit » 23 úno 2011 15:17

koma6: mamuti reseni? :-D
to milanem popsany reseni je fajn, ale asi se musi provest pri kazdym "pokusu" - je to proste takova odlozena stopka..

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: jaky pouzivate player?

Příspěvek od Milan » 23 úno 2011 15:30

Jasně, je to jen odložená stopka. On Winamp si taky rád spadne, zamrzne atd. Není to uplně nejstabilnější řešení. Uplně nejčistější by asi byl nějaký odbavovací software, co se používá v rádiích nebo v divadlech. Ale "to už asi jinde jsme, je to jiná vesnice..." :) Kvíz: z kterého filmu je tato hláška? :)

Odpovědět