A není mnohem levnější a jednodušší si to od Thomanna prostě nechat poslat s 15-20 EUR poštovným ?fova píše:Pokud nikoho nesezenes, tak tahle firma ti priveze od Thomanna cokoliv s urcitym priplatkem:

V posledni dobe opravdu u Thomana neco zmenili v platebnim systemu. Moje dve objednavky z posledni doby byly uctovany dost prapodivne nadvakrat. Nejdriv mi na karte zablokovali castku odpovidajici cene zbozi (nebylo skladem), asi po tydnu (priblizne v dobe expedice) mi znovu strhli celkovou castku i s postovnym a za par dni teprve po me urgenci odblokovali tu prvni castku. V druhem pripade uz jsem to neurgoval a blokace zmizela sama. Kazdopdne to na nejakou dobu na karte blokuje dvakrat vyssi castku, nez je cena zbozi, coz mi prijde jako velka drzost.emah píše:takze - zacalo sa to riesit mailom. vraj skusaju cosi nove a ze proste tie prachy preto strhaju 2x, aby sa to rezervovalo ci co... celkom som to nepochopil, ale ze mi to do 7dni vratia. podla mna vyhovorka - asi maju nejaky bug na stranke. neviem - ako to fungovalo vam - ved ak si nieco objednam a zaplatim kreditkou, strhne mi to len raz - na viackrat predsa nemaju dovod.
hej,pisali o tomto. ze to maju novy system. lenze - a to im aj napisem, ze to bol moj prvy a posledny nakup tam. mam kreditku na 20litrov. a akoze to, ked chcem nieco za 20litrov, tak strhnu 40? nech idu do prdele, to si fakt nemozu dovolit a druha vec je to, ze tym padom by som platil kvoli nim pokutu za precerpanie atd... ako - nakupujem uz dost dlho, ale toto je extrem. mal som trocha inu mienku o tom obchode.radek_p píše: V posledni dobe opravdu u Thomana neco zmenili v platebnim systemu. Moje dve objednavky z posledni doby byly uctovany dost prapodivne nadvakrat. Nejdriv mi na karte zablokovali castku odpovidajici cene zbozi (nebylo skladem), asi po tydnu (priblizne v dobe expedice) mi znovu strhli celkovou castku i s postovnym a za par dni teprve po me urgenci odblokovali tu prvni castku. V druhem pripade uz jsem to neurgoval a blokace zmizela sama. Kazdopdne to je dost nekorektni system, protoze ti to na nejakou dobu na karte blokuje dvakrat vyssi castku, nez je cena zbozi.