jede nekdo k Thomannovi ??

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
23grow
Příspěvky: 10
Registrován: 07 bře 2005 11:00

jede nekdo k Thomannovi ??

Příspěvek od 23grow » 10 led 2006 13:12

potrebuji dovezt adapter k Novation Nova, pac ma specialni konektor
http://www.thomann.de/artikel-178992.html
a nikdo z thomanna mi na objednavku ani na emaily neodpovida !!

diky

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 led 2006 13:23

co je na nom specialneho? mne pride ako bezny miniDIN...

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 10 led 2006 13:33

kexik píše:co je na nom specialneho? mne pride ako bezny miniDIN...
A jeje znalec promluvil :!:
Nez zas neco napises o cem nemas ani paru.. tak si to zjisti poradne.
Je to petikolik ( samice ) :idea:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 led 2006 14:47

kora: bol by som rad keby odpovedal autor threadu a nie niekto kto chce naprosto nekonstruktivne rypat!

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 10 led 2006 14:49

kexik píše:kora: bol by som rad keby odpovedal autor threadu a nie niekto kto chce naprosto nekonstruktivne rypat!
Ja nerejpu ale rikam pravdu.. NEMAS O TOM SAJMU..
tak neodpovidej na vsechno.. o cen nemas poneti..
timto se potvrzuje tva odbornost..
muzes to smazat jardo..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 led 2006 15:26

teda kdyby nekdo planoval cestu, taky bych vedel o necem co potrebuju...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 led 2006 16:53

kora: je to asi moja tvrdohlavost, ze na take chujoviny vobec reagujem, ale:
KA-60A je 17W zdroj +5V/+12V/-12V a konektor JE miniDIN a da sa kupit vsade (konektor myslim). dalej si nemyslim ze by sa mala niekoho odbornost POTVRDZOVAT a uz vobec nie, ze by si ju mal potvrdzovat TY. neviem kto je jardo, ale ak naznacujes ze JA tu mazem prispevky, tak si u mna pekny *****...

http://www.jameco.com/webapp/wcs/stores ... tId=159353

Ivan
Příspěvky: 28
Registrován: 13 lis 2004 01:17

Příspěvek od Ivan » 10 led 2006 18:57

kora píše:
kexik píše:co je na nom specialneho? mne pride ako bezny miniDIN...
A jeje znalec promluvil :!:
Nez zas neco napises o cem nemas ani paru.. tak si to zjisti poradne.
Je to petikolik ( samice ) :idea:
teda KORA pocuvaj, nezvyknem reagovat na takeho blbosti, je to snad vidno aj z poctu mojich prispevkov, no asi nevies ze DIN je patkolik ...
kdekolvek si pozries midi kabel, tak je vedeny pri AUDIO ako DIN
snad za to moze tvoj vek, ze si nepamatas ako sa kedysi za socializmu kablovalo audio

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 led 2006 21:32

nemuzete se hadat nekde jinde? ono se pak muze stat, ze se k tomu o co puvodne slo, nikdo pres ty vase ataky a narazky ani neprokouse! fakt je mi smutno z toho, jak to tady v posledni dobe zacalo fungovat. uz na sebe prskaji i stari clenove a to je fakt blby... kam se ztratila tolerance, nadhled a smysl pro lehkost?
sorry vsem za OT odstavec.

ted zpatky k nazvu tematu: nejede nekdo k thomannovi?

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 10 led 2006 21:40

Ivan píše:
kora píše:
kexik píše:co je na nom specialneho? mne pride ako bezny miniDIN...
A jeje znalec promluvil :!:
Nez zas neco napises o cem nemas ani paru.. tak si to zjisti poradne.
Je to petikolik ( samice ) :idea:
teda KORA pocuvaj, nezvyknem reagovat na takeho blbosti, je to snad vidno aj z poctu mojich prispevkov, no asi nevies ze DIN je patkolik ...
kdekolvek si pozries midi kabel, tak je vedeny pri AUDIO ako DIN
snad za to moze tvoj vek, ze si nepamatas ako sa kedysi za socializmu kablovalo audio
To je normalni stav. Matne si pamatuju casy kotoucaku a hranatych mikrofonu, ale dneska se DIN rika necemu trochu jinemu. Nedavno jsme byli v elektrofirmě, kde dělají s audiem a když jsem chtěl pětikolíkový DIN, divali se jestli nejsem na hlavu :D

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 10 led 2006 21:49

Promin KORO, redaktore. Ale tyhle reci tu fakt nemaj cenu, jen tu zabiraj misto a otravukou vzduch. Nebyl to Kexik kdo to smazal ale byl(budu) to ja ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Re: jede nekdo k Thomannovi ??

Příspěvek od safa » 10 led 2006 22:00

23grow píše:potrebuji dovezt adapter k Novation Nova, pac ma specialni konektor
http://www.thomann.de/artikel-178992.html
a nikdo z thomanna mi na objednavku ani na emaily neodpovida !!
... v K-Audio coz je dovozce teto znacky do CZ by ti nepomohli ? Co se vlastne stalos tim adapterem co jsi mel k ty Nove ? Vyhorel ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 10 led 2006 22:05

kora píše: Je to petikolik ( samice ) :idea:
... ovsem v jednom ma Kora pravdu, a sice ze je to DIN petikolik (ne miniDIN) a samice. Na druhou stranu co zapojit na kterej kolik a jak to Buh sud. Za zniceni potencialni pristroje tech 70ojro IMHO nestoji ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 led 2006 09:30

safa: na tej fotke od thomana aj na tom linku co som poslal ale je podla mna miniDIN samec... preto som na to vlastne reagoval (+ koli prieskumu co sa vlastne stalo), aby ten dielec z thomana nebol nezmysel (mozno tam maju len nedobru fotku, to sa stava), kupit nevhodny adapter zasa za 70 eur nestoji

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 11 led 2006 10:44

Bude to samec, uplne stejny adapter sem mel k notebooku HP, takze bych se mozna spis poptal traba v GM jestli nemaji nejaky 'klon'. Bude to levnejsi.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět