jede nekdo k Thomannovi ??
Spravne je skutecne 29.9. Sorry.
Jo a takova prakticka poznamka o tom, jak to u Thomanna funguje.
Vyplnil jsem webovskou objednavku, tyden jsem cekal a nic. Tak jsem mailoval a volal a dozvedel jsem se, ze jejich system moji objednavku automaticky vymazal, kvuli tomu, ze jsem chtel platit v hotovosti, pri osobnim odberu, v Treppendorfu. Ja u nich nejsem registrovany zakaznik a tak maji obavy, ze neco zkompletuji a pak si treba pro to nikdo neprijede. Protoze uz mam vymenene Kc za Eura, tak mi ted nezbyva nic jineho, nez tam jet na blind a doufat, ze ty polozky budou mit skladem. Uz mam radsi pripravene i zalozni varianty, kdyby ty pozadovane komponenty nemeli.
Prece jen ma ta mezinarodni platebni karta vyhody.
Jo a takova prakticka poznamka o tom, jak to u Thomanna funguje.
Vyplnil jsem webovskou objednavku, tyden jsem cekal a nic. Tak jsem mailoval a volal a dozvedel jsem se, ze jejich system moji objednavku automaticky vymazal, kvuli tomu, ze jsem chtel platit v hotovosti, pri osobnim odberu, v Treppendorfu. Ja u nich nejsem registrovany zakaznik a tak maji obavy, ze neco zkompletuji a pak si treba pro to nikdo neprijede. Protoze uz mam vymenene Kc za Eura, tak mi ted nezbyva nic jineho, nez tam jet na blind a doufat, ze ty polozky budou mit skladem. Uz mam radsi pripravene i zalozni varianty, kdyby ty pozadovane komponenty nemeli.
Prece jen ma ta mezinarodni platebni karta vyhody.

No já ti nevím, ale u nich na krámě normálně platím kreditkou, posledně to bylo asi za 700€, teď jsem něco objednával poštou, taky on-line platba kreditkou a banka už mi to odečetla (zboží zatím nedorazilo:-)
A add rezervace - většinou to řeším rezervačním mailem předem a pokaždý to bylo ok (resp. jednou ne, ale nabídli mi jako omluvu jiný dražší zboží za míň, než kolik stál můj požadavek). Ale je fakt, že zákaznický číslo mám už dlouho a pár euríků jsem jim tam už taky nechal.
A add rezervace - většinou to řeším rezervačním mailem předem a pokaždý to bylo ok (resp. jednou ne, ale nabídli mi jako omluvu jiný dražší zboží za míň, než kolik stál můj požadavek). Ale je fakt, že zákaznický číslo mám už dlouho a pár euríků jsem jim tam už taky nechal.
Asi jste mi nerozumneli. Ja nechtel platit kreditkou ale hotovosti. A to jim bylo proti mysli.biscuit píše:o tom uz jsme se tu kdysi bavili, ze oni do cr nedavali na kreditku. snad tam byl nejakej limit 200eur, pres kterej to neslo - nevim jestli uz se z toho probrali a zmenuili to, nebo nas porad povazujou za bandu unterwassermannu
Rekli mi, ze by mi to zbozi MOZNA zkompletovali, kdybych mel zakaznicke cislo.
Zatím pokaždý akceptovali, už ji mám několik roků...LUPO píše:bodyia: internetova karta od ebanky je ti k nicemu protoze spousta netovych obchodu ji proste vubec neakceptuje.
Ad platba převodem (alespoň u eBanky, ŽB to má taky tak): 200 CZK poplatek + 300 CZK příchozí poplatek u cílové banky. Samozřejmě s IBAN a SWIFT.
- ECSON WALDES
- Profesionál