jede nekdo k Thomannovi ??

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 led 2006 11:00

upman: dvaja (majitelia) novation tvrdia ze je to velka samica... informacia majitela masiny ma samozrejme navrch.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 12 led 2006 10:12

... souhlasim se dvajama majitelama ;-) ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Pulse Man
Příspěvky: 36
Registrován: 11 led 2006 18:43

Příspěvek od Pulse Man » 12 led 2006 10:22

Ja nenom nechapu proc to nema standardni trafo . . . Zas tak stara masinka to neni.

23grow
Příspěvky: 10
Registrován: 07 bře 2005 11:00

Re: jede nekdo k Thomannovi ??

Příspěvek od 23grow » 18 led 2006 18:09

safa píše:
23grow píše:potrebuji dovezt adapter k Novation Nova, pac ma specialni konektor
http://www.thomann.de/artikel-178992.html
a nikdo z thomanna mi na objednavku ani na emaily neodpovida !!
... v K-Audio coz je dovozce teto znacky do CZ by ti nepomohli ? Co se vlastne stalos tim adapterem co jsi mel k ty Nove ? Vyhorel ?
nee na akci jsem se nakalil .. kamos mi balil setup a adapter nepribalil a ten zmizel nekde nenavratne v cernote.. a je tam ludra ten din petikolik a kdo ma vedet jak jsou na tom ty poly.. nerad bych si ten syntak odkalil vyrabeje to sam.. v k-audiu za nej chteji 2,500 a 6tydnu dodaci lhuta a stejne to objednavaj v UK a tam sem psal taky a taky jej maji OUT of Stock, no a v thommanovi je 50eur tak proto...

23grow
Příspěvky: 10
Registrován: 07 bře 2005 11:00

treti majitel tvrdi ze je to samica 5tikolik...

Příspěvek od 23grow » 18 led 2006 18:20

tak bych uvital nekoho kdo tam jede odchytit at mi to koupi.. nebo nejakym plankem zapojeni bych taky nepohrdl...... takze JEDE NEKDO DO THOMANNA????? .. btw .. nevite proc nikdo v thommanovi neodpovida na maily ani na objednavku ?? skoda ze neumim nemecky .. angl. trosku tak asi zavolat je reseni

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 18 led 2006 18:39

Prosím Vás v kterých městech má Thoman prodejny,ví to někdo vůbec?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 18 led 2006 19:11

jerry: mam takovej dojem, ze thomann ma jen jeden kram, adresu najdes na jejich webu :wink:
23grow: a proc to neobjednas a nenechas si to poslat? a zkus domluvit nejakou levnejsi prepravu, treba. ja teda nevim jak ted, ale driv se mnou normalne komunikovali mailem v EN. sice ne expresne, ale do 24 hodin jsem mel vzdycky odpoved... a zbozi mi normalne privezl postak
teda ja chapu, ze platit postovny je vopruz, ale kdyz nikdo nejede...

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 18 led 2006 19:45

Sousedka jezdí celkem pravidelně do Stuttgartu,tak mě nabídla že by mi mohla něco dovést,případně nechat poslat těm jejím známým v D a pak si to u nich vyzvedla a dovezla mi to.Na webu Thomanna jsem ty města nenašel.Můj názor je,že pokud něco posílají uvnitř nemecka,tak to má větší váhu než kdyby to posílali ven.Je to jako kdyby některý náš krám posílal něco na ukrajinu,jednak se jim do toho nechce a pak taky ukrajina....Já tam chci koupit kartu E-mu 1212m a mix souncraft compact 10 dohromadu asi 400 euro a u nás karta 6,5 a mix 8,5 lt a to je rozdíl. Kupuji nový počítač,tak tam chci taky novou kartu.

_ravi_
Příspěvky: 199
Registrován: 04 čer 2002 16:17

Příspěvek od _ravi_ » 18 led 2006 19:55

Jerry Forrester: Thomann sidli v male vesnici Treppendorf (je to blizko Bambergu). Jinak s posilanim zbozi k nam imho problemy nemaji. Jedinej problem maji s odpovidanim na maily...

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 18 led 2006 19:59

Děkuji ravimu za odpověď.

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 18 led 2006 20:42

jerry Forester: jestli chces jenom ty dve veci a vis ze je urcite chces, tak si je normalne objednej v Thomann e-shopu, nema cenu tam jezdit. Ja si nechal poslat zvukovy modul - rackovku a postovne bylo nejakych 15euro a nechteli platbu kartou, takze jediny zadrhel byl v tom, ze se muselo platit IBAN převodem.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 18 led 2006 21:30

jo jerry projed forum, uz jsme to tu resili, karty z cr neberou - normalni diskriminace imho
a na jejich strankach staci trosku lip koukat, neda to tolik prace!

Musikhaus Thomann
Treppendorf 30
D-96138 Burgebrach
Deutschland

Telefon:
(09546) 9223-0
Telefax:
(09546) 6774
Email-Adresse:
info@thomann.de

http://www.thomann.de/tho0005.html

23grow
Příspěvky: 10
Registrován: 07 bře 2005 11:00

Příspěvek od 23grow » 18 led 2006 21:58

s odpovidanim na maily maji problem tudiz zavolat .)

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

posta

Příspěvek od tankista » 19 led 2006 09:00

2peteness: pokud clovek nespecha (trva to az 10 dni) tak levnejsi je jim prachy poslat pres ceskou postu slozenkou...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 19 led 2006 09:31

no ja neviem... ja som napisal objednavku, s platbou pri doruceni, za par hodin dosiel majl od automatu, na druhy den od ziveho chlapika a o tri dni dosiel kurier s balikom. ovsem plati pre francuzsko, aj ten manik bol zastupca pre fr a francuz
z jakeho jazykoveho prostredia posielate objednavky? jazyk stranky a regionalny zastupca zrejme spolu suvisia...

Odpovědět