Jungle
-
- Profesionál
Yakull: Tohle by tě mohlo zajímat - http://congonatty.jungli.st/cgi-bin/lyr ... id=samples aneb Congo Natty sample sources.
Big up yourself, stay natty all di time... Zrovna CN mám moc rád
Saša
Big up yourself, stay natty all di time... Zrovna CN mám moc rád

Saša
-
- Profesionál
yakull: vidim na rolldabeats, ze ma veci uz od '94 - tam to tipuju na ciste akai. ;]
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 17 zář 2007 11:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Profesionál
jj, je to hodne pouzivany, vsude mozne. byla to strela od boku, protoze jsem pod tim videl nejakej takovejhle modul. pro me totiz akai=sampler, emu=modul - nevim proc mam to nak zazityBrooklyn / juanita juarez píše:to je nejaka banka zvuku, ne? ja myslim sampler.biscuit píše:yakull: ze by mo phatt?

mophatt je taky mozna vhodnejsi pro rnb/hiphop
- ECSON WALDES
- Profesionál
Jungel, ten opravdu z ranejch dob byl delanej na samplerech AKAI S1000 ci nasledujicim modelu S3000. Pozdej na S5-S6000. To byla jedna vlna ktera rada AKAI. Treba Goldieho "Timeless" (1995), je celej na AKAI samplerech.
Pak byla druha skupina zastancu sampleru EMU. legendarni modely "EMU CLASIC" - E64, E6400, E4, E4 Turbo, a pozdejsi "ULTRA" Ultra 6400, Ultra E4. EMU E4 Ultra Platinum.
Treba TEEBEE pouzival dva kousky (nejvetsiho) EMU E4 Ultra Platinum. (Mam ho v racku skvelej stroj!). TeeBee nekolikrat prohlasil ze EMU filtry jsou zrozenim Drum n Bass tlusty a velmi silne filtrovany basy. Mimochodem konkretne TEEBEE nemichal na Mackie analogu, ale na digitalni Yamaha 02R I. Jeho zvuk byl skvelej - album "Through The Eyes of a Scorpion" (2001)
Nevim ale moc o lidech kteri by kombinovali napul EMU / AKAI. ne ze by nebyli, ale vetsinou pouzivali bud jen japonskej AKAI (Hlavne evropani) nebo jen americkej EMU (hlavne Amici). Ja mam oba AKAI S6000 i EMU E4 Ultra Platinum.... nicmene povazuju se za AKAIstu
No a dnes... pouzivaji vsichni uz jen notebooky ... : )
.... a AKAI MPC 1000 je na kocku : )))

Pak byla druha skupina zastancu sampleru EMU. legendarni modely "EMU CLASIC" - E64, E6400, E4, E4 Turbo, a pozdejsi "ULTRA" Ultra 6400, Ultra E4. EMU E4 Ultra Platinum.
Treba TEEBEE pouzival dva kousky (nejvetsiho) EMU E4 Ultra Platinum. (Mam ho v racku skvelej stroj!). TeeBee nekolikrat prohlasil ze EMU filtry jsou zrozenim Drum n Bass tlusty a velmi silne filtrovany basy. Mimochodem konkretne TEEBEE nemichal na Mackie analogu, ale na digitalni Yamaha 02R I. Jeho zvuk byl skvelej - album "Through The Eyes of a Scorpion" (2001)
Nevim ale moc o lidech kteri by kombinovali napul EMU / AKAI. ne ze by nebyli, ale vetsinou pouzivali bud jen japonskej AKAI (Hlavne evropani) nebo jen americkej EMU (hlavne Amici). Ja mam oba AKAI S6000 i EMU E4 Ultra Platinum.... nicmene povazuju se za AKAIstu

No a dnes... pouzivaji vsichni uz jen notebooky ... : )
.... a AKAI MPC 1000 je na kocku : )))

- ECSON WALDES
- Profesionál
chjo. dodnes podcenovyny a nepochopeny samplery v hloubce jejich moznosti a prednosti - a hlavne ZVUKU
Cyril:
Ver mi, ze kazdej sampler ma AD vstup (linka, mikrofon) muzes mit libovolnej zdroj....

Cyril píše:Basy ze sampleru? To me prekvapuje, ze ne ze syntaku. V tom pripade se ptam: kde brali samply?
Cyril:
Ver mi, ze kazdej sampler ma AD vstup (linka, mikrofon) muzes mit libovolnej zdroj....
tak to netusimbiscuit píše:i to uzasny piano v "inner city live" ?ECSON WALDES píše:.. Treba Goldieho "Timeless" (1995), je celej na AKAI samplerech.

- ECSON WALDES
- Profesionál
Ha! Google už skoupil i špatně napsaný odkazy!ECSON WALDES píše:www.googel.com