kde kupit Cubase 4 studio na slovensku ?
Dendy, u thomanna sa da platit bud kartou alebo bankovym prevodom teda ako vorkasse, zaplatis a ked im to pride, poslu tovar. Je to naprd riesenie.. toto sa mi stalo dva krat, ze som poslal a potom som cakal asi 3 mesiace na goldmike a 2 mesiace na MPC. Od kedy platim kreditkou, tak je to hned. Nedavno som bral mikrofony a na dalsi krat zvukovku a prislo to v priebehu tyzdna.
lebo som paranoidny nehodlam na seba upozornovat a riskovat ze dostanem verziu ktora bude oznacena "pozor, tento uzivatel predtym pouzivat warez"
v dnesnom svete nikdy nieje dost paranoie
a "STUDIO" verzia mi viac menej uplne staci ... v buducbosti mozno prejdem na plnu verziu ked bude CUBASE 5
)
uz sa tesim ked si dam do podpisu banner "CUBASE 4 USER"
)
v dnesnom svete nikdy nieje dost paranoie

uz sa tesim ked si dam do podpisu banner "CUBASE 4 USER"

To zavisi skor od toho ci to maju na sklade nie ? Moc sa mi nezda ze cas dodania zavisi od toho ci platis prevodom alebo kreditkou...s prevodom nie je ziaden problem - peniaze su u nich o den dva a okamzite tovar (ak ho maju na sklade) poslu..Venti píše:Dendy, u thomanna sa da platit bud kartou alebo bankovym prevodom teda ako vorkasse, zaplatis a ked im to pride, poslu tovar. Je to naprd riesenie.. toto sa mi stalo dva krat, ze som poslal a potom som cakal asi 3 mesiace na goldmike a 2 mesiace na MPC. Od kedy platim kreditkou, tak je to hned. Nedavno som bral mikrofony a na dalsi krat zvukovku a prislo to v priebehu tyzdna.
to vis, kamarat... slovenske banky su darebacibassline píše:To zavisi skor od toho ci to maju na sklade nie ? Moc sa mi nezda ze cas dodania zavisi od toho ci platis prevodom alebo kreditkou...s prevodom nie je ziaden problem - peniaze su u nich o den dva a okamzite tovar (ak ho maju na sklade) poslu..Venti píše:Dendy, u thomanna sa da platit bud kartou alebo bankovym prevodom teda ako vorkasse, zaplatis a ked im to pride, poslu tovar. Je to naprd riesenie.. toto sa mi stalo dva krat, ze som poslal a potom som cakal asi 3 mesiace na goldmike a 2 mesiace na MPC. Od kedy platim kreditkou, tak je to hned. Nedavno som bral mikrofony a na dalsi krat zvukovku a prislo to v priebehu tyzdna.
swift prevod trva podla mojej skusenosti tak tyzden, aj zo, aj na slovensko... ale zasa to nie je ani mesiac...