kde kupit Cubase 4 studio na slovensku ?
kde kupit Cubase 4 studio na slovensku ?
jednoducha otazka.. kde okrem Sunteq-u sa da ONLINE (aj s online platbou) na slovensku kupit Cubase 4 studio ?? totiz vcera som pisal objednavku na mail do suntequ ale doteraz mi ani neodpisali (aj ked mi bolo povedane ze ked poslem svoje udaje dostanem obratom proforma fakturu na zaklade ktorej mi to po zaplateni poslu kurierom).. kedze sa nehodlam 2x doprosovat a vypisovat tam hladam dalsiu variantu .. kukal som muziker ale tam STUDIO verziu v ponuke nemaju (alebo mate poshook ??
)

Tak Dendy myslim, ze to prehanas!
So Sunteqom nemam najmensie problemy a vzdy mi aj mimo veci kupene u nich (cez nich) ochotne poradili, takze sa tolko nelutuj
a napis na martinu@sunteq.sk
So Sunteqom nemam najmensie problemy a vzdy mi aj mimo veci kupene u nich (cez nich) ochotne poradili, takze sa tolko nelutuj

no dobre mozno som moc netrpezlivy:) .. pisal som si s niekym inym od nich a na prvy mail mi odpisal prakticky hned .. este pockam.. ale trosku ma to prekvapilo lebo napr. muziker vzdy odpisali prakticky hned ...
ja netvrdim ze su zla firm, sak ok, urcite su v pohode viem ze vela ludi ma dobre skusenosti .. ale ja mam proste taky styl ked nieje niekde od obchodnika reakcia rychla tak proste automaticky idem hladat inde
raz som nechal stat v hypernove v avione plny nakupny kosik pri pokladni a isiel som nakupit do pollusu lebo ma sralo ze mali pri pokladi radu ako svina a polka pokladni bola offline ... ja som nekonfliktny typ, ked niesom spokojny s proptnoustou reakcie tak sa nikde nerozculujem nikomu nenadavam, pohoda, proste sa potichu v klude zodvihnem, otocim a idem nakupovat inam 
ja netvrdim ze su zla firm, sak ok, urcite su v pohode viem ze vela ludi ma dobre skusenosti .. ale ja mam proste taky styl ked nieje niekde od obchodnika reakcia rychla tak proste automaticky idem hladat inde