Kurz - NAHRÁVACÍ STUDIO :)

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
lep

Kurz - NAHRÁVACÍ STUDIO :)

Příspěvek od lep »

Jsem sháněla něco do práce a našla jsem toto... :)

Nový zájmový útvar NAHRÁVACÍ STUDIO
DDM hl. m. Prahy - Klamovka - kluby

Odborně vedený kroužek v prostorách Klubu Klamovka, účastníci se naučí práce s kondenzátorovými a dynamickými mikrofony, práce s preampy a koncovými zesilovači, práce s monitory - odposlechy, seznámení s recording softwarem, teorie i praxe multitracking záznamu, mix a masteringpráce se signálovými procesory, EQ a to vše na profesionálním vybavení.

Cena na školní rok je 1700,- Kč, na pololetí 1050,- Kč.
Pro mládež od 13 let a dospělé.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

A kdopak to vede?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

lep

Příspěvek od lep »

Tak to nevim, po tom jsem nepatrala... si tam zavolej... :)
Kontakt: Lukáš Šulc, tel.: +420 777 706 591

Liquid Sound
Profesionál

Re: Kurz - NAHRÁVACÍ STUDIO :)

Příspěvek od Liquid Sound »

lep píše:Jsem sháněla něco do práce a našla jsem toto... :)

Nový zájmový útvar NAHRÁVACÍ STUDIO
DDM hl. m. Prahy - Klamovka - kluby

Odborně vedený kroužek v prostorách Klubu Klamovka, účastníci se naučí práce s kondenzátorovými a dynamickými mikrofony, práce s preampy a koncovými zesilovači, práce s monitory - odposlechy, seznámení s recording softwarem, teorie i praxe multitracking záznamu, mix a masteringpráce se signálovými procesory, EQ a to vše na profesionálním vybavení.

Cena na školní rok je 1700,- Kč, na pololetí 1050,- Kč.
Pro mládež od 13 let a dospělé.
Výborný, doporučuju spoustě uživatelů EZ. :) Odpadlo by mnoho dotazů, které se tu točí dokola a dokola a dokola. Pokud by se navrch naučili filtrovat ve fórech a hledat v googlu, byla by to třešnička na dortu navíc. :)

Nevim nepřijde mi na tom nic k posměchu, spíš naopak. Každej nějak začínal. I kdyby to mělo jen socializační funkci tj. že si tam mladej klučina ve třinácti najde stejně "postižený" kamarády. :) Pochybuju při týhle ceně, že ten kroužek povede někdo kvůli penězům.

kexik

Příspěvek od kexik »

liquid: ja nemam pocit ze by sa tu niekto posmieval. a plne suhlasim

lep

Příspěvek od lep »

ale ja jsem to sem prave nedavala pro srandu, mi prislo, ze by tam nekteri mozna i mohli chtit zajit... :)

Ivo
Moderátor

Re: Kurz - NAHRÁVACÍ STUDIO :)

Příspěvek od Ivo »

Liquid Sound píše: Výborný, doporučuju spoustě uživatelů EZ. :) Odpadlo by mnoho dotazů, které se tu točí dokola a dokola a dokola. Pokud by se navrch naučili filtrovat ve fórech a hledat v googlu, byla by to třešnička na dortu navíc. :)
To by se pak všechny fóra a diskuse mohly rovnou zavřít a přejít jenom do archivů, protože zcela jistě už se diskutovalo úplně o všem ... Ano každý nějak začínal - i my jsme se ptali zkušenějších na spoustu dotazů (písemně nebo osobně) a aspoň mně všichni vždycky velmi ochotně a obšírně odpověděli když jsem něco potřeboval (a byly to často otázky, které pro zkušené studiové mistry byly hodně triviální) ... Nikdo mi ale nikdy neřekl - najdi si to v googlu ...A bylo to příjemné a podnětné a jsem jim za to vděčný (jen namátkou vzpomínám třeba na Pavla Beneše z Bevoxu nebo Honzu Čeňka z Bystroušky, a spoustu dalších třeba z Gearslutz apod.). Pokud se někdo na něco zeptá, neví to a já to vím, velmi ochotně mu na to odpovím, i když se na to předtím ptalo už 150 lidí ... Pro každého je ta situace a otázka nová a unikátní a většinou zabere mnohem míň času prostě odpovědět, než dotyčného začít poučovat co všecho má udělat aby se to dozvěděl ... (a strávil s tím 10x tolik času) :)
To jen tak na okraj o jednom takovém novém syndromu na fórech (nejen na tomto) :wink:

Jinak ten kurz (pokud ho vede někdo aspoň trochu zkušený) bude jistě moc fajn ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kedysi sme s Hubertom rozmyslali , ze by sme u neho v predajni mohli robit nejake taketo kurzy .. Ale nejak sme to zavrhli , ze by o to asi nebol zaujem ..

kexik

Příspěvek od kexik »

pytkin: ja myslim ze zaujem by nejaky bol. obcas dostavam do majlu ponuky nieco vysvetlit a ludia dokonca sami od seba ponukaju celkom zaujimave peniaze niekedy... predpokladam ze nebudem sam, a to nie som ziadna znama autorita. bola by to len otazka ceny za ktoru by ste to robili a propagacie. hubert by to mozno mohol zobrat ako ucinnu promotion pre produkty co predava, ak by kurz bezal na nich... to by mohlo dalej ovplyvnit cenovu uroven

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Kexik : samozrejme o to ide .. prilakat ludi do predajne ..

kexik

Příspěvek od kexik »

poukaz na kurz ako darcek k nakupu? aj to je moznost...

hubert

Příspěvek od hubert »

Jo rozmyslali sme o tom......a v podstate to je stale ziva myslienka.....mam aj celkovy koncept premysleny....ale chce to par ludi ktori by sa do toho aktivne zapojili pocas celeho procesu...mal by to byt serial na pokracovanie. Takze ak by ste sa do toho chcelli niekto zapojit.....mozme spojit sily.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : vidis .. aj to je moznost .. ale dalsia moznost je opacna .. dotiahnes ludi do predajne ... vyskusaju si techniku .. a mozno si nieco casom kupia .. je to o osvete ..

kexik

Příspěvek od kexik »

hej, ale takto mas dve kategorie ucastnikov. jedna si za kurz zaplati a potom mozno kupi aj hw a druha dostane ucast ako darcek po nakupe. kazdopadne tak namnozis publikum a obe skupiny bude kurz zaujimat rovnako

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Souhlasim s tim, co napsal Ivo.

On-line serial o strastech soucasneho hudebnika (spise zacinajiciho) jsem chystal pro PC Tuning. Zatim je to u ledu, byly jine starosti. Mam to ale odklepnuty od vedeni, ze to muzu udelat. A s par lidma odsud jsem predbezne domluven na spolupraci (fova, Ecson).

Kdyby chtel jeste nekdo prispet, neni problem.

Odpovědět