Lepší alternativa k winampu ?
Lepší alternativa k winampu ?
Winamp už mě z různých důvodů netěší - padá, obtěžuje pořád s nějakými upgrady, pořád chce hledat v databázi, musím pořád otevírat okno knihovny atd.
Znáte nějakou lepší alternativu ? Potřebuji to pouze na přehrávání mp3 a CD
Re: Lepší alternativa k winampu ?
AIMP2Ivo píše:Winamp už mě z různých důvodů netěší - padá, obtěžuje pořád s nějakými upgrady, pořád chce hledat v databázi, musím pořád otevírat okno knihovny atd.
ja pouzivam iTunes (aj kvoli iPodu aj preto, ze mi to vyhovuje ako prehladny prehravac ktory zobrazuje celu kniznicu). a prehrava to aj mp3 aj aac (a ine)... a samozrejme CD

Naposledy upravil(a) dano dne 11 led 2008 10:46, celkem upraveno 1 x.
-
ja pouzivam apollo
http://koti.welho.com/hylinen/apollo/
prehladne playlisty. jednoduchy design. skvely zvuk.....a vcelku nic zlozite ale dokaze vsetko co potrebujem a nicim ma neotravuje.
http://koti.welho.com/hylinen/apollo/
prehladne playlisty. jednoduchy design. skvely zvuk.....a vcelku nic zlozite ale dokaze vsetko co potrebujem a nicim ma neotravuje.
jihad on riaa & soza.
Winamp je najlepsi a najjednoduchsi prehravac co poznam...v zivote sa mi nestalo ze by mi padol - jedina vynimka moze byt ak pouzivas rovnake ovladace v nom a v nejakej audio aplikacii ktoru mas otvorenu a na backrounde nevypne zvuk a medzi tym zapnes winamp...s updejtmi, databazami a kniznicami nie je najmensi problem pretoze prve co treba po nainstalovani urobit, je vypnut internetove spojenie vo winampe a vypnut vsetky polozky ktore sa tykaju updatov a kniznic...a samozrejme nechat klasicky old skin aby nabiehal rychlo...neni s tym ziaden problem...na jednoduche prehravanie audia je tento prehravac podla mna skvely...Ivo píše:Winamp už mě z různých důvodů netěší - padá, obtěžuje pořád s nějakými upgrady, pořád chce hledat v databázi, musím pořád otevírat okno knihovny atd.
podla mna ho mas len zle nastaveny.Ivo píše:Winamp už mě z různých důvodů netěší - padá, obtěžuje pořád s nějakými upgrady, pořád chce hledat v databázi, musím pořád otevírat okno knihovny atd.
- vypni automaticky upgrade
- neistaluj kniznicu ani databazu
- celkovo urob minimalnu instalaciu bez modern skinov vizualizacie a podobnych blbin. to podla mna zamedzi aj padaniu, mne takto vykuchany winamp v zivote nepadol.
btw novy winamp ma asi najlepsiu auto-tagger funkciu aku som kedy videl.
edit: bassline ma predbehol

-
tak to ich asi moc nepoznas. skus si stiahnut to apollo na ktore som sem dal link. mi prijde o dost jednoduchsie. uz len co sa vzhladu tyka tak je to rozdiel,ked porovnam winamp s tym jeho vzhladom jak z b-ckoveho scifi a apollo, ktore vyzera uplne jednoducho (po vypnuti default tapety uz uplne), da sa lubovolne zvacsovat, playlisty zobrazuje v stromovej strukture.... .. ..bassline píše:Winamp je najlepsi a najjednoduchsi prehravac co poznam...
jihad on riaa & soza.
ivo: nezlob se na me, ale to co pises jako vytky k winampu, prameni z tvych neprilis dobrych kompjutrovych dovednosti. doufam, ze se za to na me nebudes zlobit
ja pouzivam winamp spoustu let, updatuju ho kdy ja chci a prehravac me nikdy neotravuje a nikam se nepripojuje (to je jen o nastaveni) a hlavne jeste ani jednou mi winamp nekleknul - je to podle me jeden z nejlepsich freeware!

Tak fajnbiscuit píše:ivo: nezlob se na me, ale to co pises jako vytky k winampu, prameni z tvych neprilis dobrych kompjutrovych dovednosti. doufam, ze se za to na me nebudes zlobitja pouzivam winamp spoustu let, updatuju ho kdy ja chci a prehravac me nikdy neotravuje a nikam se nepripojuje (to je jen o nastaveni) a hlavne jeste ani jednou mi winamp nekleknul - je to podle me jeden z nejlepsich freeware!
1) jakou speciální kompjutrovou dovednost je třeba k nainstalování ? Dá se to nainstalovat lépe nebo hůře podle individuálních schopností ? Přesto mi občas z ničeho nic při pokusu o přehrání nějakého filu padá "program winamp přestal pracovat" - že by Vista syndrom ?
2) poraď mi kde je nastavení aby
a) se pořád nepokoušel hledat CD v internetové databází (při vložení) - nic nenajde (cd je jen moje vypálené), a přesto hlásí Success !
b) mi pořád nenabíhalo oznámení že je k dispozici update
hledal jsem několikrát, takovou možnost v nastaveních nenašel
Naposledy upravil(a) Ivo dne 11 led 2008 11:38, celkem upraveno 1 x.