Martin Linda studio
Re: Moje Nové Hudební Stránky
Pytkin: Verim, ze existujou i lidi, kteri tam neco o hudbe najdou. Kdyz uz nic jineho, tak asi 50 tracku k poslechu. A i vzhledem k tomu, ze me zivi programovani, tak tomu nerikam moje pracovni stranky. Nebo je s tim nejakej etickej problem, ze tam i nabizim svoji praci?
Je lépe mlčet a být považován za blázna, než promluvit a odstranit tak všechny pochyby. (Abraham Lincoln)
Normální sprostá reklama
Normální sprostá reklama

amorph : ja nemam nic proti tej stranke .. je fajn .. len by som ju nenazval hudobnou ... to je vsetko ..
</offtopic>
</offtopic>
-
- Profesionál
je to prehledny, libi.
Pytkin: Tebe asi mate, ze tam v tom vrchnim menu nema nikde položku AUTORSKA HUDBA nebo AMORPHINE atd... Me to tam mozna taky trochu schazi, aby to bylo ucelenejsi. Ale hudebni strnky nebo stranky o hudbe to preci jednoznacne jsou...
delay : ono asi zavisi od toho , co kto povazuje za hudobne stranky .. pre mna su to stranky urcene pre muzikanta .. kde sa nieco dozvie , kde si medzi sebou pocuvaju svoju hudbu a debatuju o nej .. atd .. typicky priklad je electrozone.cz .. no a tento nazor mi to nejak nesplnuje ..
dobrym prikladom na hudobne stranky je aj bandzone .. tym ze tam je kopa kapiel .. navzajom sa medzi sebou frienduju , pisu si tak commenty .. atd .. to mi pride ako hudobne stranky ..
ale nechcem aby to vyznelo , ze znizujem kvalitu amorphovych stranok .. tie su fajn ..
dobrym prikladom na hudobne stranky je aj bandzone .. tym ze tam je kopa kapiel .. navzajom sa medzi sebou frienduju , pisu si tak commenty .. atd .. to mi pride ako hudobne stranky ..
ale nechcem aby to vyznelo , ze znizujem kvalitu amorphovych stranok .. tie su fajn ..
Pytkin: mně se zdá, že tvůj problém je spíš portál/osobní web než hudební/nehudební.
Pustil jsem si hudební set v bandzonu a zajímalo by mě, jak je udělaná basa v "ocean cry". Je to trilogy?
Pustil jsem si hudební set v bandzonu a zajímalo by mě, jak je udělaná basa v "ocean cry". Je to trilogy?
Vašek: ok. Potom by hudobné stránky boli aj naše www.fluidzone.tv a za hudobné ich ja teda vôbec nepovažujem.
prijemna stranka... taka programatorsky minimalisticka
namotivovala ma opat si pustit tvoj album a opat musim konstatovat paradne dielko
moc moc moc prijemne tracky, proste si moj ezone-favorit 

delay: no me ten youtube u Gumboye normalne jede.
vasek: tu basu v Ocean Cry delal delay a myslim, ze to je trilogy.
Pytkin: ok, chapu. No mozna osobni bude znit lip. Zmenim nazev tematu.
Dendy: dik, potesi:)
vasek: tu basu v Ocean Cry delal delay a myslim, ze to je trilogy.
Pytkin: ok, chapu. No mozna osobni bude znit lip. Zmenim nazev tematu.
Dendy: dik, potesi:)
Re: Moje Nové Osobní Stránky
prijemna a prehladna stranka, prijemna a prepracovana hudba.
jo to su osobne stranky....tiez som cakal ako pytkin, ze na to kliknem a najdem tam v prvom rade hudbu od amorpha, ale som sa tam nejak k tomu nedostal 

bassline: hm, tak nevim, u kazdyho projektu tam mam prehravac s hudbou, nebo vam to nefunguje?
amorph: kde ? proste som cakal, ze niekde v hornom menu bude hned zalozka "hudba" kde by som automaticky mohol pustit tvoje tracky....jedine co som si teraz vsimol je odkaz amorphine na bandzone...
btw ty hrajes na bici ?
Ale jinak stranky hezky ..
btw ty hrajes na bici ?

Ale jinak stranky hezky ..