Martin Linda studio
Re: Moje Nové Osobní Stránky
bassline: a mas flash? Na strance skoro kazdyho projektu je flashovej player s ukazkama z toho projektu nebo s celym albem (napr. prave u Amorphine)
na bici jen tak rekreacne, obcas se na koncerte prohodime tak, ze ja jdu za bici, bubenik za basu a basak za kytaru a dame si takovou punkovou sekci:)
na bici jen tak rekreacne, obcas se na koncerte prohodime tak, ze ja jdu za bici, bubenik za basu a basak za kytaru a dame si takovou punkovou sekci:)
na bici jen tak rekreacne, obcas se na koncerte prohodime tak, ze ja jdu za bici, bubenik za basu a basak za kytaru a dame si takovou punkovou sekci:)[/quote]
No českej muzikant musí bejt univerzální muzikant, když chceš v Čechách hrát v nějaký kapele, musíš zvládat minimálně dva nástroje, abys mohl v nouzi zaskakovat partáka ce se večer před koncertem zboural pod vobraz
Jinak Fajn stránky líbí!
No českej muzikant musí bejt univerzální muzikant, když chceš v Čechách hrát v nějaký kapele, musíš zvládat minimálně dva nástroje, abys mohl v nouzi zaskakovat partáka ce se večer před koncertem zboural pod vobraz

Jinak Fajn stránky líbí!
Amorph: hej ide to....uz som sa preklikal
amorph: hezky, ale neco na tom je, ze se k hudebnimu obsahu clovek neproklikne primo pres horni bar.. v biu bych to nehledal a nekomu muze chvilku trvat nez si to najde.. i mne to trvalo par vterin 
vsechny cesty bych asi nechal a pridal nahoru jednu, ktera by smerovala primo k playerum

vsechny cesty bych asi nechal a pridal nahoru jednu, ktera by smerovala primo k playerum

pekny, akorat jsem moc nepochopil proc to je takova nudle na prostredku.
zajimavy, me prislo, ze ty obrazky budou kazdyho lakat jako hlavni cesta k obsahu. Hm, zkusim to jeste nejak promyslet. Mozna bude stacit zmenit napis "Projekty" na Projetky a hudebni ukazky" ...
tak tak.. kazdej ma jiny postupy, logiku.. urcite to chapes. jde o to udelat to uni, pak je to nejlip funkcni. samozrejme se to moc nesnoubi s designem a muze to zejmena v autorovi vyvolat divnej dojem, ze je tam jedna vec v peti formach, a je to maglajz - myslim tim nekolikanasobnou provazanost.. 

jo inak to je prvda.. ako tie bannery dole mozu ostatne tie su pekne ale este by som to prelinkoval aj normalne s horneho menu - tiez som to najprv hladal tam nez ma napadlo kliknut dole ale bral som to ako vlastnu sprostost ale teraz pozeram ze viac ludi s tym malo problemy 

lehkej update a reorganizace;) http://www.martinlinda.cz/music-index.html
Martin Linda studio update
Par novych projektu se loni se urodilo...
http://www.martinlinda.cz/music-index.html
edit: a prejmenoval jsem tema na studio, coz asi nejlepe odpovida tomu o co se jedna i kdyz fyzicky je to studio pouze v uvozovkach:)
http://www.martinlinda.cz/music-index.html
edit: a prejmenoval jsem tema na studio, coz asi nejlepe odpovida tomu o co se jedna i kdyz fyzicky je to studio pouze v uvozovkach:)
- ReaktoplazmAR
Re: Martin Linda studio
myslim že tvoja pracovna (nech už to je čokolvek( si rozhodne zaslúži označenie študio, vzhladom ku kvalite výsledkov tvojej práce..
yeah uz som aj ja v referenciach
super 

ReaktoplazmAR: dik:)
Dendy: no jasne, musi se to vsechno prolinkovat, to jinak nejde;)
Dendy: no jasne, musi se to vsechno prolinkovat, to jinak nejde;)