Muzikus potopil Behringer :)

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 02 črc 2007 22:08

kexik píše:
Ctirad píše: domácího kina? Uvědom si, co vlastně slovo "profesionální" znamená.
ja si to prave uvedomujem. profesionalny=sluziaci na zarobkovu cinnost
... tohle se tu budeme bavit spis o pojmech, ktere navic jsou v dnesni marketingem nabusene dobe znacne pokrivene. Nicmene ... znam hodne lidi kterejm napriklad mixy, feedbacky, bedynky ... atd vydelavaji (zarabaju) a tudiz je coby profesionalove profesionalne pouzivaji ke sve profesi ;-). Takze tohle meritko je splneno ;-) .
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 03 črc 2007 00:30

Safa, mix bol z rakuska, ostatok z muzikera az na DEQ, ten je priamo z basys-u.

No hosi od nas to mali... a ich kus robil to iste.. pisal som si aj s ujom supportakom z behringera, ten povedal vymenit.. ale naco ked dalsi robi to iste. :(
Je ale zabavne ze ten moj alobal to vyriesil.. ale jasne ze to neni riesenie. I ked si myslim ze budem pri tom musiet ostat.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 03 črc 2007 01:58

Mmno jak rikam, az budu ve stredu v praci tak to vyzkousim. Je to UHF port nebo VHF ? Ja si spis myslim, ze to je vadna serie ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 03 črc 2007 10:39

já znám taky lidi, kteří dělají internetový stránky ve Fronpagi a berou za to peníze:-)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 03 črc 2007 11:01

safa robi to na sennheiser EW 135 G2 a aj na tom starsom modeli. Je to UHF

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 04 črc 2007 15:08

Venti píše:safa robi to na sennheiser EW 135 G2 a aj na tom starsom modeli. Je to UHF
... mmno tak jsem to zkusil s nasim DEQ a UHF bezdratem Beyerdynamic Opus 369 ... a tady se zadny ruseni neprojevilo, klid, ticho po pesine - viz odkaz na video zde:

http://public.abbaworldrevival.com/deq-bezdrat.mov

Jenze fakt je, ze ten Beyer ma vsechny VF obvody poctive stineny, nevim, jestli totez ma i ten Senn EW. To ma plastovou nebo kovovou krabicku ?
Přílohy
P1010017.JPG
P1010017.JPG (123.28 KiB) Zobrazeno 948 x
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 05 črc 2007 02:06

Safa, vdaka za test. Je to poctiva kovova krabica.. tie majky sa pouzivaju vo vacsine televizii a spusta zvukarov. Rad by som ti to ukazal, jedine asi tiez video.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 05 črc 2007 22:10

... mmno jak vidis tak nas kus to nedela takze bud bych hledal vinu u toho Sennheisera (predpokladam, ze jsi ho nemel blizko jineho zarizeni s mikroprocesorem jako je DEQ mozna ... zkus ho dat k bezicimu pocitaci treba ... uvidis) a nebo je to tvoje DEQ ze spatny serie a hodil bych ho dodavateli na hlavu. Ja bych ale spis sazel na precitlivelost Sennheisera ;-).

Kazdopadne ... jestli mas obcas cestu do Prahy tak se s tim portem stav a zkusime to u nas s nasim kusem DEQ. Ono pokud chces zarizeni prodavat v EU tak musi odpovidat cele rade norem vc. normy hodnotici elektromagneticke vyzarovani ... a to plati pro vsechny vyrobce, Behringera nevyjimaje. Kdyby DEQ tu normu nesplnoval tak by se nesmel v EU vubec prodavat.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 črc 2007 08:29

koncak kazdej vysielacky sa moze rozkmitat, ak nepracuje do spravnej anteny (impedancia, zvodovy odpor), mozno je antenka na tom senne rozdrbana (spinavy, alebo rozsypany konektor... na handke je predpokladam antenka skryta, ak je to taky ten starsi druh co z neho trci kus drotu, tiez prezriet... to moze byt dovod
safa ma pravdu, minimalne to ma fcc test, ak uz nie rovno (prisnejsi) test pre eu

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 06 črc 2007 11:27

Kexik.. ako som uz pisal.. robilo to na dvoch G2 a na dvoch starsich modeloch.
Tie majky mozem dat ku hociakemu hw a nerobi to problem.. iba tento DEQ.. nic ine.
Ked som ho obalil do alobalu, prestalo to. Takze ocividne on vyzaruje tieto .. ako to nazvat.. ruchy.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 črc 2007 13:45

Venti píše:Kexik.. ako som uz pisal.. robilo to na dvoch G2 a na dvoch starsich modeloch.
Tie majky mozem dat ku hociakemu hw a nerobi to problem.. iba tento DEQ.. nic ine.
... ono jde o to co je to ten "hocijaky hardwer", ono kdyz to das k analogovymu EQ tak to asi nic neudela. To bys to muzel zkusit dat treba ke KT Helix nebo k podobnymu digitalnimu zarizeni (treba i digitalni pult).

Jasne ze vyzaruje, kazdy zarizeni neco vyzaruje, ale jde o to aby to bylo v pripustnych tolerancich. Pak je to otaka jak moc je na to ten tvuj port citlivej.

BTW co jsi obalil alobalem ? to DEQ nebo ten port ? A ten alobal jsi nejak prizemnoval ?

Kazdopadne az budes mit cestu smerem ku Praze tak se stav, udelame nejaky pokusy ;-) . A nebo ... ostatne by se o tebe mel postarat tvuj dodavatel toho zarizeni tak jako ja se staram o svoje zakazniky, ne ? Ono kdekdo si mysli ze obchod je od toho aby prodaval krabice, ale on na tom ma marzi prave proto aby ti mohl delat servisni a technickou podporu k tomu zarizeni, co ti prodal. Takze zkus poptat dodavatele, on by to mel vyresit ... nicmene si stejne myslim, ze z velke casti je na vine onen Sennheiser, jak jsi videl s Beyerem to nedela.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 06 črc 2007 20:35

safa, jasne dakujem.. rad sa zastavim AK pojdem do Phy.
Do alobalu som zabalil DEQ.
Sennheiseri mozem mat pri hocicom, pri digitalnom, analogovom.. nerobi to s nicim.. iba s DEQ. Napr teraz momentalne mi stoja vedla yamahy 01v96. Je mi jasne ze pri analogovom to robit nebude. Boli pri x roznych veciach polozene, pri vseliakych efektoch, pri dbx vyhybkach.. atd atd atd... Je to fakt taka anomalia ze su vsetci z toho vyvaleni.
Ahm.. staranie sa o zakaznikov... tu sa este musime este vela od ceskych firiem ucit.
Ono.. aj som tento problem popisoval do Behringer supportu, oni jasne napisali vymenit... ALE... ked som to odniesol na vymenu, tak druhy deq robil to iste.
Takze je to take... ze kto ma toho cierneho petra teraz :(.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 06 črc 2007 23:51

Venti píše: Je to fakt taka anomalia ze su vsetci z toho vyvaleni.
... mmno asi je ;-) , ani nas servis (ptal jsem se) a ani ja jsme se s timhle problemem u nas zatim nesetkali . Naopak, DEQcko provazujeme za jedno z nejbezproblemovejsich zarizeni.
Ono.. aj som tento problem popisoval do Behringer supportu, oni jasne napisali vymenit... ALE... ked som to odniesol na vymenu, tak druhy deq robil to iste. Takze je to take... ze kto ma toho cierneho petra teraz :(.
... mmno a zkousel jsi u toho DEQ jinej port, myslim jinej typ portu ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět