Mlade tvare tu na fore ho urcite necitali , takze take male ozivenie nemoze zaskodit ..
http://www.electrozone.cz/old/Public/20 ... public.htm

Diky : ) ale jak pises je to uz prosly informativne. Za tu dobu se toho strasne moc zmenilo. Na druhou stranu ale v zakladech se mi toho zas tolik nezmenilo, jen ted mam hodne rad SW a moznosti DAW, predtemi lety to ale nebylo uplne ok prostredi pro praci.kyvaa píše:Paráda, žeru jak je text informativní. V době kdy každá sezónní nulička vyslintá x stran textu a nic neřekne, je to osvěžující čtení, i když už prošlý. A stejně je tam pár vět vo kterejch se dá dost dlouho přemejšlet. respekt
Tome, tohle jsou fotky jeste kdyz jsem dokoncoval v Brne grafiku, ale Opatov kdyz jsi u me tenkrat byl, byl az 3 mesice po tom : )a.tom.x píše:ty fotky z Opatova si pamatuju
Diky : ) Samplery byly v tom obdobi pro mne zasadni masiny. Cely album Sophia ktery jsem na nich udelal je na na nich postaveno.c9000 píše:no to je náhodička, já tenhle článek objevil včera odploedne, a schodou okolností mě ho taky vyhodil google když jsem hledal jeden produkt, je to hezky napsaný a doporučuju všem at si to přečtou. Hlavně pojednání o samplerech.
Tyjo to mi ani nerikej : ) Ale snad te to trchu inspirovalo, masin jsem mel hodne byl jsem na ne pysnej, tenkrat to nebyla sranda se vybavit vse bylo nedostupne nakladny, dal jsem tomu vsechno, zvlast jako student to nebylo snadny vse realizovat, ale slo to. Ja byl vzdycky v totalnim nasazeni, kamosi meli hudbu a techniku jako maly hobby, ale ja tim hrozne zil. Ted jsem trochu polevil ale to nasazeni mi zustalo. Jinka diky za podporu, novou desku casem mozna udelam, ale ted to moc neplanuju : )wire píše:jo tohle jsem cetl uz tenkrat pred lety a ver tomu ze jsi mi Ecsone zatracene zamotal hlavu
mel sem tenkrat v patnacti chut to zabalit, kdyz nemam Akaie a stary analog synty... tak ale vytrval jsem
btw. ta tva deska se mi libila a myslim ze malokdo by se zlobil, kdyby jsi treba na desaty vyroci pripravil zase neco novyho... at mas andela i na druhou bednu![]()
Kayko !!! : ))) Mimochodem ted vazim o 10 KG min nez tenkrat, tak to neni tolik horky : ) Mimochodem tu silenou fotku delal jeste RESS (majitel eZone), kdyz po me chtel nejaky foto na web. Bydleli jsme tenkrat v jednom baraku, meli jsme spolecny studio nez jsme ho pak rozdelili kazdej na svy, viz ty fotky. Strasne to leti, zacinam chapat kdyz babicka rika "je to jako vcera"KAYKO píše:Super clanok, aj pred dnes stale prinosny a informativny.
Ale hned podla prvej fotky v clanku mi je jasne, ze Ecsonovi netreba odporovat a treba posluchat![]()