Novy monitor - nastavenie obrazu

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 29 pro 2007 16:25

super diik chalani.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 30 pro 2007 23:12

pytkin: takze otestoval som monitor bez netienenej predlzovacky. neviem, ci tu este niekoho bude zaujimat, ze si mal znova pravdu. :-) ale v kazdom pripade mal. akonahle si to ficim priamo do kompu bez predlzovacky, je to ok. takze teraz uz len doriesit ako to prepojim, kedze normalny kabel od fabriky nedociahne. ale to je uz ten lepsi pripad, bo uz viem, co riesim a kde bola chyba. takze dik moc za radu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 pro 2007 23:38

dano : na aku vzdialenost to je ? prva moznost je skustit kupit tie ferity a dat ich na tu predlzovacku .. druha moznost je v roline kupit kvality kabel v dlzke aky potrebujes .. roline je fajn firma .. su velmi vrucny .. radi ti pomozu .. velmi sympaticke ukecane slecny tam su .. rad tam chodim ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 31 pro 2007 11:06

skusim ten roline. dlzka ktoru potrebujem je dost v pohode, nieco okolo 2 metrov.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2007 12:14

dano : pockaj .. na 2m predsa nepotrebujes predlzovacku .. kup si rovno v roline kvalitny 2m kabel a je to .. konektory a spojky nikdy nicomu moc nepomahaju .. len mozu byt zdrojom problemov v buducnosti ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 31 pro 2007 13:02

Jezis, 2m stinenej kabel musej mit kdekoliv, kvuli tomu nemusis jezdit do roline ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2007 14:27

tak kdekoliv bych kable nekupoval :) ja chodim pre kazdy kabel do roline .. ich produkty su velmi kvalitne ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 31 pro 2007 14:34

Zas se to nesmi prehanet, on je rozdil, kdyz kupujes 15m kabel a 2m ;)
BTW oni "kdekoliv" s velkou pravdepodobnosti budou mit stejne prave kabely roline ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2007 14:41

kermitak : trebars v carefoure maju dost velke shity .. tam by som to nekupoval .. a trebars USB a SATA kable maju v pocitacovych velkoskladoch tiez o nicom .. radsej kupujem v roline ktore su omnoho kvalitnejsie ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 31 pro 2007 15:05

No nemyslim carefour, ale spis nejaky pocitacovy obchod ;) A usb a sata kabely me nikdy nenapadlo nejak resit, zatim to vzdycky fungovalo. Jedine co fakt vybiram je UTP kabel, aby nahodou v sobe nemel misto licen draty, to je pak na masli to krimpovat ;)
Ale ok, nebudu to tu uz rozmelnovat ;)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 31 pro 2007 15:09

Skusim ten Roline, tam som, este nebol. Aj ked na ich stranke maju pod monitorovymi kablami len DVI. Ale urcite budu mat aj VGA.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 pro 2007 15:22

kermitak : ja uz som viac krat kupil 3m usb kabel a tlaciaren s nim totalne blbla .. tak isto sata kable .. take tie bezne co dostanes k motherboardu .. casom sa od tepla mozu skrutit a potom to blbne .. v roline kupujem take so zapadkou a tie maju omoho lepsi pritlak .. s tymi som nikdy nemal problem ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 09 led 2008 14:51

Pytkin: Dnes som navstivil Roline v Prievoze. Mal si pravdu, velmi prijemna atmosfera tam panuje a babenky sa vobec netvaria nepricetne ako vacsina predajcov v inych firmach. Kabel som kupil - 3m - za 350Sk - cena je uplne OK a kabel vyzera hrubo a masivne (az teraz vidim ake tenke kable dodavaju k monitorom).

Mimochodom tie predajkyne vedia o tebe skoro vsetko:)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 led 2008 21:23

dano : je to prijemne .. firma "rodinneho typu" .. pohoda .. vsetci sa usmievaju .. a mas pocit ze su tam pre teba .. hned ti poradia .. kludne pozicaju na zapozicku .. proste vzdy tam opat zase rad idem ..

Odpovědět