Novy monitor - nastavenie obrazu
pytkin: takze otestoval som monitor bez netienenej predlzovacky. neviem, ci tu este niekoho bude zaujimat, ze si mal znova pravdu.
ale v kazdom pripade mal. akonahle si to ficim priamo do kompu bez predlzovacky, je to ok. takze teraz uz len doriesit ako to prepojim, kedze normalny kabel od fabriky nedociahne. ale to je uz ten lepsi pripad, bo uz viem, co riesim a kde bola chyba. takze dik moc za radu.

kermitak : ja uz som viac krat kupil 3m usb kabel a tlaciaren s nim totalne blbla .. tak isto sata kable .. take tie bezne co dostanes k motherboardu .. casom sa od tepla mozu skrutit a potom to blbne .. v roline kupujem take so zapadkou a tie maju omoho lepsi pritlak .. s tymi som nikdy nemal problem ..
Pytkin: Dnes som navstivil Roline v Prievoze. Mal si pravdu, velmi prijemna atmosfera tam panuje a babenky sa vobec netvaria nepricetne ako vacsina predajcov v inych firmach. Kabel som kupil - 3m - za 350Sk - cena je uplne OK a kabel vyzera hrubo a masivne (az teraz vidim ake tenke kable dodavaju k monitorom).
Mimochodom tie predajkyne vedia o tebe skoro vsetko:)
Mimochodom tie predajkyne vedia o tebe skoro vsetko:)