jo, ale vzhledem k tomu, že se to řeší na ezone, předpokládám, že ti lidičkové sedí u compu a můžou to tedy strčit do sluchátkového výstupu ... a mp3 přehrávačem jsem tentokrát myslel softwarovej.. ale co
Jindy2 píše:Me to prijde samozrejme u inteligentnich lidi (nebo u nas postizenych audiem)
...kdezto u ostatnich to nefunguje, protoze maj jiny usi
Chjo, je to tezky nebejt inteligentni a neumet si nasadit sluchatka, asi prodam svoji custim hamu, surround hyperxbass genius set a vratim se k lepeni pytliku...
Jindy2 píše:Me to prijde samozrejme u inteligentnich lidi (nebo u nas postizenych audiem)
...kdezto u ostatnich to nefunguje, protoze maj jiny usi
Chjo, je to tezky nebejt inteligentni a neumet si nasadit sluchatka, asi prodam svoji custim hamu, surround hyperxbass genius set a vratim se k lepeni pytliku...
pockej, to jsem nejak nepochopil...co je slozityho na tom si nacpat sluchatka do usi? to jsem prehnal, na to neni treba ani zadna inteligence, staci vlastnit ruce a +- normalni usi ...jako samozrejme tyhle se musej nacpat do ucha spravne, teda hodne, ale to (sama) pochopila i moje matka, ktera je technickej antitalent...resime chujoviny
ty vole, nikdy by me nenapadlo, ze kvuli sluchatkum za sest petek vznikne na odbornym foru petistrankova diskuze, ve ktery se bude rozebirat i to jak se nasazujou ineary
Jindy2: to neres Jen jsi tu vetu formuloval tak, ze vyznela jinak, nez jsi zamyslel, tak jsem toho musel vyuzit
biscuit: odborny forum? kde ?!? jak ?!? adresu !!!
biscuit: no, kolem tech cinskejch majku od Martina se popsaly taky stohy "papiru" a to byl uplne stejnej pripad...teda ze nejdriv se resilo kde a za kolik a potom postrehy tech, co si to koupili, principialne nevidim rozdil...tohle jsou jenom sluchatka a tamto byl jenom mikrofon...
biscuit píše:ty vole, nikdy by me nenapadlo, ze kvuli sluchatkum za sest petek vznikne na odbornym foru petistrankova diskuze, ve ktery se bude rozebirat i to jak se nasazujou ineary :roll:
myslis to odborne forum, kde sa riesi ziarenie z mobilov a vplyv militantnych hier na agresivitu? ;)
Tak ty sluchátka sem si koupil taky, udávaj super rozsah 100 - 18000 Hz, hm . Jinak mi přijdou, že hrajou dost divně
(tak nějak plastově až trochu rourovitě a nepřirozeně), ale je fakt, že za ty prachy bych čekal něco horšího. Aspoň teda nevypadávaj z uší...
já si koupil asi před necelým rokem nějaké originální Sennheiser pecky za 500 kč a můžu říct, že hrály o hodně hůř, než tohle - nemělo to zdaleka takovou průraznost a basy, asi to bylo i jinou konstrukcí, ale prostě velké zklamání, prodal jsem je bratrovi za dva dny...jestli tyhle "cx300" nehrajou dokonale je mi jedno, hrajou prostě jako mnohem dražší sluchátka...
vy tady delate, jako by CX300 bylo nejake nedostizne hifi..) Jsou to normalní consumer sracky, u kterych se lamou kabely a hrajou stejne naprd proti trebas dvoupasmovym Jays-Q. Me ty sluchatka za 60 kč hodne prekvapili a proste stojim si za tim, ze hrajou naprosto v pohode a je to ustrenejch 800 korun.