Aby bylo jasno, nejde o zbastlený "audiosystémy" pro puboše co dělají boooooom cicicicic booooooom..
myslím tím systémy montovaný do auta přímo automobilkou - je jedno jesti to je audiosystém "v základu", nebo nějaká vyšší výbava. Prostě to co jste slyšeli a hraje to podle vás pěkně...
Já začnu... Z toho, co jsem měl možnost slyšet vede dle mého jednoznačně Volvo se svojí nejvyšší audiosoustavou (já to slyšel v XC 90, ale myslím, že to montují i do jiných typů) Skvěle vyrovnaný přednes, basů tak akorát, žádný rušivý rezonance když se to osolí. Dokonce i stereoobraz (na to že je to auto) nebyl úplně marnej. To je daný asi tím, že je tam středovej reprák na palubce a středovýškový sekce dveřních repráků ve výši ramen (a to i vzadu), celý je to 7+1 systém. Když jsem si tam pouštel svoje mixy, dokonce mi to odhalilo i detaily co jsem doma neslyšel (můj domací poslech není nic moc - M-Audio BX8A..)...
Takže u mě má volvo palec hore.
Když jsem se pídil co je v tom za komponenty, tak repráky jsou Dynaudio a zesík Bang a Oluffsen..

P.S. Fakt nejsem dealer Volva