ROLAND SH-201

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
wire
Příspěvky: 367
Registrován: 30 čer 2007 17:41

Příspěvek od wire » 25 kvě 2008 12:44

mno hlavne to tempo stejne vidis jen v kompu protoze tam neni ani malinkej display:)

taky mam problem s rozjetim arpegiatoru ze sekvenceru... z klavesnice to normos de ale na midi data to nereaguje... musim ocheckovat manual:)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 25 kvě 2008 13:08

wire : no ved prave, tym ze tam neni display tak to mal byt zakonite knob.. pretoze pri tom mas predstavu hned kde si v Tempe... ale zas to neni uplne vec ze by som to extra potreboval.. ale ked som uz cahol na tempo tak si to ziadalo knob...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 25 kvě 2008 15:15

wire píše: a pak je este jedna vec co mi vadi... a to je ze vyssi tony uz obsahuji v sobe jakysi bordel...
mozno aliasing :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 kvě 2008 14:13

Docela se mi tenhle synth prestava libi :D za 15K uz koupis neco ojetyho.. staryho, ale slusnejsiho :D I kdyz az to zlevni na 12 tak uz se to zas posune na hranici, kdy o tom lze uvazovat :D

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin » 26 kvě 2008 14:32

TOM-Thak píše:Docela se mi tenhle synth prestava libit...
Konečně někdo s rozumem. Jsem docela rád, že jsem tohoto Roliho po třičtvrtě roku prodal. Pravda, i mě uchvátil, ale to bylo před rokem a vypadalo to slibně - virtual analog, VSTi editor, audio in, jednoduchá struktura. To všechno bylo pěkný, ale časem to velice omrzelo. Jedině ten Supersaw mě bude (možná) chybět...

To já jenom abych taky přispěl svou troškou do mlýna...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 kvě 2008 14:51

mario.severin: Jenže když máš doma Virus B a chceš ty saw leady apod. něčim doplnit nečim tvrdším tak SH201 asi nebude pravá volba :D:D:D

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin » 26 kvě 2008 15:01

TOM-Thak píše:nečim tvrdším...
hmm...k virovi bych dal asi něco jiného než SHčko - spíš něco od Waldorfa. Já např. budu příští měsíc kupovat Virus C a k tomu Kurzweil PC3 - jsem zvědavý jak se budou "k sobě chovat" :D

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 kvě 2008 15:06

mario.severin: A nebo třeba NORD Modular G2 nebo Nord Lead starej či jak řikáš waldorfa :)

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin » 26 kvě 2008 17:30

TOM-Thak píše:mario.severin: A nebo třeba NORD Modular G2 nebo Nord Lead starej či jak řikáš waldorfa :)
Jasně - na rudé krásky ze severu jsem dočista zapoměl. :oops: Třeba Dendyho setup je naprosto mňamózní (vzhledem k žánru který dělá).

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 16 črc 2008 14:32

mensia zamena knobov, lebo tie original ako pri R3 sa mi hrozne nepacili

Obrázek

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 16 črc 2008 14:41

EXCOM: Nemáš víc fotek ? Pěkný tuning. Ty původní jsou hrozný plasťáky, co jsem to zkoušel na veletrhu. Taky tam mohli dat, to co cpou na Ediroly.
Teď se to tváří o mnoho líp. Jsou kvalitní ty poťáky pod knobama? Jestli ti nějaký nezůstal při výměně v ruce :c)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2008 15:05

EXCOM : pekny tunning ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 16 črc 2008 15:48

pekny tunning
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 28 črc 2008 22:06

TOM-Thak píše:EXCOM: Nemáš víc fotek ? Pěkný tuning. Ty původní jsou hrozný plasťáky, co jsem to zkoušel na veletrhu. Taky tam mohli dat, to co cpou na Ediroly.
Teď se to tváří o mnoho líp. Jsou kvalitní ty poťáky pod knobama? Jestli ti nějaký nezůstal při výměně v ruce :c)
tiez nechapem preco na takejto veci setrit, tieto novey knoby su tiez cinske a vyzerraju lepsie :) potaky su v pohode, vsetky slapu jak hodinky :) este mohli spravit hlinikovy case a bola by to parada.. aspon ako ma Juno-D... ako neva, ten klaves je chutny aj bez toho... 8)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 28 črc 2008 22:35

EXCOM: Jasne mohlo to byt z hliniku, ale za tu cenu to jde. S tema novejma knobama to vypada ale paradne :c)

Odpovědět