Nejsem žádný profík, ale vím, že by mělo jít do editoru SH201 importovat MIDI, který následně můžu přenést do kláves. Když dám ale import určitého MIDI zvuku, editor nereaguje. Může mi někdo místo hloupých narážek pomoct? Budu mu moc vděčný. Díky
Polopaticky.. MIDI prenasi informace o parametrech syntezatoru, noty apod. Je to pouze řídící protokol. Se zvukem to nemá nic společného. Tvoje SH201 hrat piana neumi a ani k tomu delana nebyla, proste na to nema střeva. Abys hrál klavír, je třeba dokoupit nějaký modul, který jej umí vyloudit.
Aha, no mám jeste koupeny Roland SP-606 Sampler Workstation, ale zatím nevím jak na to aby mi klavesy přehráli nějaký zvuk, který je uložený v sampleru, pokud to teda zase vubec jde Nemáte s tím někdo zkušenost? každopádně moc díky za polopatické vysvětlení od Oxyygena
dnes som sa opat zahral s tymto syntacikom, je perfektny, fajnovy ergonomicky kus s krasnym zvukom... zacinam o nom uvazovat popri dalsich Roland vecickach
dendy : Roland ma prekvapuje cim dalej tym viac... to je ako pekna susedka ktoru si 20 rokov prehliadal a potom postupne zistis ze vlastne aj ona za nieco stoji a zacnes objavovat nove a nove zakutia
přes pc jde přehrát jakýkoliv zvuk, pomocí různých programů (cakewal,atd..) tak jestli s tím nemá někdo zkušenost přes nějakou přídavnou mašinku se ptám
aha. Zrejme myslis pouzit roland jako masterkeyboard a pres MIDI ovladat neco, co bude generovat zvuk klaviru. Tak jakykoliv zvukovy modul se zvukem klaviru. Pak staci midi kabelem propojit MIDI Out na sh201 a MIDI in na modulu a je to.