ni, to je zakladna otazka - chcem robit hudbu pre masy (o vkuse mas diskutovat nemusime) alebo chcem robit hudbu pre tych kto ma rovnaky vkus ako ja ??? To si musi kazdy zodpovedat sam... Samozrejme vo vyhode su ti ktorym sa to iste co tym masam paci tiez, ti nemaju co riesit...Oxyygen píše:nemusi, ale moc lidi 90tkovej zvuk bez pridany hodnoty bavit nebude.
spravit dnes track ktory bude zniet rovnako ako hity z 90tok nieje o nic lahsie ako spravit hit ktory bude zniet sucasne... je mytus ze "90tkova hudba sa robi lahsie" ... to je hlupost... kazdy ma vo zvyku to svoje si vyzdvihovat a chvalit ale to ie zasadny omyl... kazdy zaner v kazdom obdobi ma uritu sadu pravidiel ktore clovek musi mat zmaknute a potom musi mag jasnu davku kreativity a vyuzit tie pravidla len ako nosnu kostru na ktorej postavi zaujimavy track...Oxyygen píše: Cesta delat pouze v 90-tkovejch postupech je v roce 2013 vyrazne jednodussi a bez prace. Ale je to nuda.
Umet adaptovat nove postupy nez ma clovek zazity je pracny a ne kazdej na to ma. Proto radsi setrvava v tom co se naucil kdysi
trufam si povedat ze borec odchovany na progresivnom aktualnom sounde, keby bol postaveny pred ulohu spravit track ako vysity z 90tok, zlyhal by rovnako ako 90tkar keby sa snazil sprvi "sucasny" zvuk... je to o tom co ma clovek v krvi, co ma napocuvane...