Stavba studia od zakladu

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 08 črc 2011 20:35

omega ma 6 vstupov + digital (spdif) ..
http://www.lexiconpro.com/product.php?id=6

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
Dazdn1k
Příspěvky: 26
Registrován: 05 črc 2011 01:00

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Dazdn1k » 08 črc 2011 21:16

A-ha, tu je 8 vstupovy, na thomann nemaju 6 vstupovy http://www.thomann.de/cz/lexicon_omega_studio_demo.htm
living is easy with eyes closed ... ((°j°))

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Hammond » 08 črc 2011 21:20

To je myslene aj s tymi digitalnymi vstupmi. Inak, nemozem si pomoct, ale ta Omega vyzera fakt "fekalne" :) To ovsem nehovori nic o jej kvalitach.

jackies

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od jackies » 08 črc 2011 22:28

Omega je velmi solidní karta za ty prachy.

Jen malé upozornění.
4 vstupy naráz umí jen s wdm driverem (tuším, ale nejsem si jist)
ASIO ti nabídne jen vstupy dva.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 08 črc 2011 23:06

Dazdn1k píše:A-ha, tu je 8 vstupovy, na thomann nemaju 6 vstupovy http://www.thomann.de/cz/lexicon_omega_studio_demo.htm
pisu tam 8 Inputs

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 08 črc 2011 23:07

jackies : cez asio len 2 ? to je pekny odrb ..

Uživatelský avatar
Dazdn1k
Příspěvky: 26
Registrován: 05 črc 2011 01:00

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Dazdn1k » 09 črc 2011 00:14

v praxi to co znamena?
a co poviete na tento , to je aj s efektami?
http://www.thomann.de/cz/line6_pod_studio_ux2.htm
alebo
http://www.thomann.de/cz/m_audio_fast_t ... etoure.htm
co vy na ne?
Naposledy upravil(a) Dazdn1k dne 09 črc 2011 00:31, celkem upraveno 1 x.
living is easy with eyes closed ... ((°j°))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 09 črc 2011 00:21

do cubasu nahras len 2 stopy .. nie 4 ..

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od jardatop » 11 črc 2011 16:35

Ta Omega je fakt odrb. Pisou tam 8 vstupu, ale ty vstupy 1/2 si musis zvolit, jeslti LINE, MIC nebo INSTR. Naraz to nejde. 3/4 jsou potom line.

Ted jsem narazil i na novinku od Tascama: http://www.thomann.de/cz/tascam_us_200.htm
Vypada to, ze by to mohlo byt taky dobre. Za cenu FastTracku Pro mas 96kHz prevodniky a Cubase LE5 k tomu. Nemate s ni nekdo zkusenosti? Jestli jsou ovladace v pohode a tak?

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od nixx » 11 črc 2011 16:38

Sice o trochu dražší, ale o třídu jinde: http://www.thomann.de/cz/tc_electronic_ ... a50bbbb6b5

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2011 17:09

jardatop píše:Ta Omega je fakt odrb. Pisou tam 8 vstupu, ale ty vstupy 1/2 si musis zvolit, jeslti LINE, MIC nebo INSTR. Naraz to nejde. 3/4 jsou potom line.
hmm .. tomuto nejak nerozumiem .. jaky odrb ?

1-2 su mic .. 3-4-5-6 mas line .. vsetky idu naraz .. kde je ten odrb ?

mne to pride super vymyslene ..

Neviem ake su drivery .. s Lexiconom nemame dobre skusenosti .. Ale vybava tejto OMEGY je velmi fajn ..

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od jardatop » 11 črc 2011 18:08

Pytkin: No, clovek si mysli, ze to ma plno vstupu, ale ono to nahrava jenom 2. Jedina vyhoda je, ze kdyz vic nastroju, tak nemusis prepojovat kabely, ale stejne to nahraje jenom 2 kanaly

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2011 18:36

jardatop : cez wdm by malo 4 .. niekto to tu pisal ze cez asio len 2 .. co mi pripada divne .. ale lexicon je uz taky ..

Uživatelský avatar
Dazdn1k
Příspěvky: 26
Registrován: 05 črc 2011 01:00

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Dazdn1k » 12 črc 2011 12:48

2 su pre mna akurat,viac mi urcite netreba.

co poviete na tuto: paci s ami ze ma aj efekty a celkom slusne: http://www.thomann.de/cz/line6_pod_studio_ux2.htm
living is easy with eyes closed ... ((°j°))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Stavba studia od zakladu

Příspěvek od Pytkin » 12 črc 2011 12:58

ja nemam ziadne skusenosti .. hladaj problemy na forach ..

Odpovědět