"Studio" jako ohlášená "provozovna" pro živnostenský úřad ?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Ivo
Moderátor

Re: "Studio" jako ohlášená "provozovna" pro živnostenský úřad ?

Příspěvek od Ivo »

peteness píše:tTomu zivnostalu je to celkem u prdele, oni spis jen museli nejak zareagovat na to udani, aby ta baba byla klidna.
Jo, takhle nějak to od nich vyznělo :)

jackies

Příspěvek od jackies »

Ivo píše:Jo, takhle nějak to od nich vyznělo :)
Takhle to vyznělo i párkrát u mě.
Přišli (na udání), dali si kafe. Udělali si fajfku že přišli. Odešli. Hotovo.
V takových případech nic moc neřeší.
Jsou to normální lidi. Pokud nezačneš ovšem vyskakovat :wink:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

jackies píše: Jsou to normální lidi. Pokud nezačneš ovšem vyskakovat :wink:
To právě nechci. V poklidu v pohodě tam v pondělí přijdu, vyplníme formulář, dám si cedulku na dveře, případně jim tam věnuju nějaké cédéčko a myslím že bude klid. :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

bacha na uplatky :-)

david

Příspěvek od david »

to musi byt cd reklamni ;)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Ivo píše:
jackies píše: Jsou to normální lidi. Pokud nezačneš ovšem vyskakovat :wink:
To právě nechci. V poklidu v pohodě tam v pondělí přijdu, vyplníme formulář, dám si cedulku na dveře, případně jim tam věnuju nějaké cédéčko a myslím že
bude klid. :wink:
i kdyz je to s 'winkem' -- cedecko bych nikde nenechaval.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak jsem dnes byl na úřadě, úplná pohoda, poslali mě za paní, co ty živnosti a provozovny eviduje, chvilku jsme pátrali jakou že to živnost ve své "provozovně" vlastně provozuju :) Zajímavé je že činnost nebo živnost "nahrávací studio" apod. neexistuje a není definována a v seznamu živností není nic podobného uvedeno. Tak jsme tam nakonec dali "výroba a prodej zvukových nosičů" + "výuka společenského tance" :mrgreen:

Vyplnili jsme formulář, dám si na dveře jméno, ICO a vše zapomenuto ... na úřadě pohodička, vstřícnost, úsměv a snaha to co nejrychleji bez problému vyřešit.

Ale musím říct, že je úplně mimo moje chápání mysl člověka, který jde a udá někoho na úřadě s tím, že si myslí že ten druhý nemá něco úředně v pořádku (s úmyslem ho poškodit). Kdybych jí házel třeba hnůj na zahradu apod. a šla si na to stěžovat OK. Ale tohle je patologická záležitost, nemůžu si pomoct ...

matucha

Příspěvek od matucha »

Nj... ale ted si ty osobe dal nadeji, ze kdyz bude nadale skodit, tak bude vyhravat jako v tomto pripade ;)... "vyhrala"...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

matucha píše:Nj... ale ted si ty osobe dal nadeji, ze kdyz bude nadale skodit, tak bude vyhravat jako v tomto pripade ;)... "vyhrala"...
Nj, ale co jiného můžu dělat ? Požádat o pomoc MOSAD ? :)

Říkal jsem si že bych jí poslal dopis :)

Vážená paní Adamová,

velmi Vám děkuji, že jste tak starostlivá a ve svém volnu a na vlastní náklady pomáháte jiným, aby náhodou nezapomněli na věci, na které jinak nemají čas. Jsem Vám velmi vděčný, že jste dala podnět živnostenskému úřadu a na jeho základě jsem si mohl dát na dveře opomenutou cedulku se svým jménem a ICem.
Kdybyste si v budoucnu všimla jakýchkoliv dalších drobností, neváhejte prosím a oznamte je, prospíváte tím dobrým věcem

Se srdečným pozdravem

Ivo Sedláček

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ivo: ja jsem zastancem nenasili, ale tyhle pani bych na oplatku uskodil, aby, presne jak pise matous, vedela, ze jak se do lesa vola... sofistikovana msta ;)
napada me treba vypustit pneumatiky, rozbit okno.. :-D delam si legraci, nic chytryho me nenapada... hovno ve schrance :mrgreen:
budu premejslet, taky se mi treba nekdy neco takovyho hodi.
Naposledy upravil(a) biscuit dne 12 dub 2010 11:47, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

alebo jej napis :

ty pica , este raz to spravis , tak dostanes rakovinu , aj cela tvoja rodina :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

biscuit píše:ivo: ja jsem zastancem nenasili, ale tyhle pani bych na oplatku uskodil, aby, presne jak pise matous, vedela, ze jak se do lesa vola... sofistikovana msta ;)
To máš tak, tato paní je postrachem Jablonce, všech úřadů a všech lidí kolem už tak 10 let. Všichni se jí bojí, nikdo na ní nemůže. Terorizuje všechny sousedy, je posedlá tím, že to nebo ono je "její pozemek" a na druhé straně ulice (kterou přehradila a pak se to promlčelo) jim tam všude nastavěla neuvěřitelné haraburdí, aby si "svůj pozemek" ohraničila - staré sudy, rozbíté židle, další věci ze smetiště atd. A nikdo s tím nic neudělá ... Sypala hřebíky na cestu, udávala jiné sousedy, že si dostavěli 2m plotu bez stavebního povolení atd atd. Je to čistá psychopatka, ale bohužel chytrá, neudělá nic, za co by jí mohli legálně popotahovat. Úřady už s ní nechtějí nic mít, bojí se jí. Píše svá podání, stížnosti atd až do Haagu a Štrasburku ... Její jediné životní poslání je otravovat život všem kolem a škodit ... Pořád například tvrdí, že cesta před našim domem je její pozemek, když to tady před 3 roky byl geodet jasně vytýčit (není to její pozemek) tak ho málem zbila a museli zavolat městskou policii atd ...
Naposledy upravil(a) Ivo dne 12 dub 2010 12:05, celkem upraveno 2 x.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:alebo jej napis :

ty pica , este raz to spravis , tak dostanes rakovinu , aj cela tvoja rodina :)
Jo, a ona s tím půjde na úřady a zařídí že mě obviní z vyhrožování atd a dostanu 2 roky nepodmíněně :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : jo .. je to neprijemne , mat takeho niekoho za suseda ..

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo: ja bych ji napsal ten dopis cos navrhoval a na konec bych jeste pripsal "co ja bych si bez Vas pocal, Vy muj andeli strazny" a prilozil venecek z kocicek s napisem spi sladce (a pak bych se pripadne po vzoru Grossmanna vymluvil na jaro, velikonoce, ...).

Odpovědět