Test prohlížečů - nejrychlejší je Safari
Test prohlížečů - nejrychlejší je Safari
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/tes ... lizec.html
To je fajn vědět, Safari používám už dlouho a jsem s ním maximálně spokojen, připadá mi i "inteligenčně"/uživatelsky promyšlenější než předtím používaný Firefox nebo Opera ...ale nevím jak to běhá na PC ...
To je fajn vědět, Safari používám už dlouho a jsem s ním maximálně spokojen, připadá mi i "inteligenčně"/uživatelsky promyšlenější než předtím používaný Firefox nebo Opera ...ale nevím jak to běhá na PC ...
To ne, to je dost komplexní a podrobný objektivní test a každý si ho může zkusit na svých prohlížečích:
http://service.futuremark.com/peacekeeper/index.action
Já jsem si v tom testu porovnal Safari a Firefox: Safari u mě skončilo se 625 výkonnostními body, Firefox s 394 body
http://service.futuremark.com/peacekeeper/index.action
Já jsem si v tom testu porovnal Safari a Firefox: Safari u mě skončilo se 625 výkonnostními body, Firefox s 394 body
No, ja si nainstaloval IE8, klidne se mi smejte, ale mam s IE dobre zkusenosti, svinstvo se mi vyhyba a je pro mne designove zvladnutelny nejvice, i zpusobem ovladani. No ale abych se k tomu dostal, neni jeste ta nejlepsi doba. Treba do kazdeho fora ted muzu napsat jenom nez zaplnim okynko, pak uz nevidim co pisu. V edcz se mi zase treba spatne zovrazuji jejich databaze, jsou takove dine skarede... Ale oni to lidi daji dohromady -)) IE je BEST -)))))
me je teda nejaka rychlost u prdele, nejvic me stve, ze kazdej prohlizec zobrazuje stranky jinak a neni tu zadna jednota, coz je samozrejme nejvetsi problem pri psani webu...
a ze by v tomhle nekdo v dohledne dobe zakrocil a sjednotil to, to nehrozi, takze je to cele spatne a rychlost je to posledni, co bych resil...
dneska vymejslej takovy picoviny jako je akcelerace prohlizece pres OpenGL a takovy veci...ty lidi nemaji co na praci a jednotlivi vyrovci prohlizecu logicky nemaji konexe na sjednoceni s konkurenci, neexistuje tu na to zadna paka, tudiz to asi dlouho zustane ve stavu, v jakem to je od zacatku....on ten puvodni monopol IE byl dobry prave v tom, ze to mel kazdy a web se psal teda pro IE...pak prisel NetScape Navigator a dalsi a dalsi a ja musim psat a testovat web pro skoro deset prohlizecu...prace navic, kterou bych delat nemusel, kdyby se lidi umeli domluvit....
slova "webove browsery" a tak podobne me vzdycky dovedou vytocit, protoze ta situace je zalostna co se s tim deje...
a ze by v tomhle nekdo v dohledne dobe zakrocil a sjednotil to, to nehrozi, takze je to cele spatne a rychlost je to posledni, co bych resil...
dneska vymejslej takovy picoviny jako je akcelerace prohlizece pres OpenGL a takovy veci...ty lidi nemaji co na praci a jednotlivi vyrovci prohlizecu logicky nemaji konexe na sjednoceni s konkurenci, neexistuje tu na to zadna paka, tudiz to asi dlouho zustane ve stavu, v jakem to je od zacatku....on ten puvodni monopol IE byl dobry prave v tom, ze to mel kazdy a web se psal teda pro IE...pak prisel NetScape Navigator a dalsi a dalsi a ja musim psat a testovat web pro skoro deset prohlizecu...prace navic, kterou bych delat nemusel, kdyby se lidi umeli domluvit....
slova "webove browsery" a tak podobne me vzdycky dovedou vytocit, protoze ta situace je zalostna co se s tim deje...
a nebol si to prave ty co tu stale vyzdvihoval web 2.0?Jindy2 píše:dneska vymejslej takovy picoviny jako je akcelerace prohlizece pres OpenGL a takovy veci..

a rychlost je dolezita, lebo ovplivnuje cele dianie na stranke..
pytkin: ale je, hlavne ak ti ma web vyzerat rovnako na ie6 aj ie7 sucasne .. a desi ma az zacne viac ficat medzi usermi aj ie8 to este len bude sranda optimalizovat web na 3 rozne verzie toho isteho browsera ..
inak safari je dementne v tom, ze na MAC ma asi ine jadro nez verzia na win.. takze to ked nieco zoptimalizujem tak ze mi to fici v sadari pod PC este neznamena ze v safari pod mac (ta ista verzia) to nebude rozbite ...
inak safari je dementne v tom, ze na MAC ma asi ine jadro nez verzia na win.. takze to ked nieco zoptimalizujem tak ze mi to fici v sadari pod PC este neznamena ze v safari pod mac (ta ista verzia) to nebude rozbite ...
no IE8 by malo byt vo vykreslovani na 99% totozne s FF.. nova verzia IE8 je moc fajn.. ale asi ostanem pri CHROME koli jeho ergonomii.. mam rad vsetky webove prehliadace.. nemam problem so ziadnym... a Safari 4 je velmi podarene spravene.. ma jednu z najlepsich History funkcii vobec medzi prehliadacmi... prehladnejsie to uz spravit nejde...
a CHrome ma zas super spraveny download.. lepsie to uz tiez nemoze byt...
aj ked Chrome je kopia Safari.. s malickymi upravami
a CHrome ma zas super spraveny download.. lepsie to uz tiez nemoze byt...
aj ked Chrome je kopia Safari.. s malickymi upravami