Váš nejhorší kup!
u mna najhorsia kupa bola, no to sa aj trochu hanbim... v roku 1994 samohrajka Yamaha PSR 320. Teraz vobec nechapem ze som to kupil, mal som Amigu 1200 s turbokartou na 50 MHz a kamos vyrabal MIDI interface, tak som chcel general midi keyboard, lebo vtedy sa robilo dost vela GM hudieb do hier. Nakoniec to skoncilo tak, ze soundtrack bol 4-kanalove mody + titulna 8 kanalovka, tak som aspon PSR 320 kompletne vysamploval. Potom som si kupil Yamahu CS1x a PSR320 mi mal predat kamos. Nakoniec zmizol do USA, takze je fuc
22 litrow v cudu

U nas tiez...vacsinou takto nazyvaju svojich rodicov nevystati pubertaci - frajirkovia, cavovia, tvrdi hh typci a pod. ...Cyril píše:Hele vy na Slovensku rikate foter jako normalni slovo rovnocenny slovum jako otec, tata atd.? U nas to ma spis hanlivy zabarveni, jakoze hodnej otec je tata, zlej nebo ten co nas proste sere je fotr...
sice tady narost OT jak prase, ale než to někdo promaže můžu poskytnout důležitou informaci. Slovo "fotr" mj souvisí s vizáží. Nedávno jsem potkal jednu kamarádku se kterou jsme tak trochu pekli, když mi bylo kolem třiceti a jí šestnáct a řikala, že začínám "fotrovatět"..........možná narážela na nepatrnou nadváhu 

Vracim se k tematu
Moje nejvetsi zklamani byl v roce 2002 kup Oberheimu OB-12 za 777 euronu z MusicStore Köln. Snad nejkrasnejsi synth na svete s fajnovymi zvuky, kteremu se za zivyho vola nedal sesynchronizovat arpeggiator k externimu sequenceru (byla tam neprijemne slysitelna latence), takze jsem zamackl slzu a poslal z5 do Kölnu
Dalsim zklamanim byl nakup Creamware Pro-12 ASB (emulace Propheta 5) pred nekolika tydny o5 z MusicStore Köln za vyhodnych 529 euro (Creamware je totiz v konkursu) . Na prvni pohled nesmirne jednoduche a prehledne ovladani, hutne "analogove" zvuky, ale jen v unisono modu, ktery sel navic nastavovat jen pres remote SW (slo navolit kolika hlase to unisono ma byt), takze jsem zahy zjistil, ze ty nejhezci zvuky jsou casto jen 2- nebo 4-hlase (z moznych 12ti) a kdyz se unisono vypne, tak je z toho digitalni tuctovy papirovy zvuk. A navic obcas ta krabice reagovala s naprosto nevypocitatelnou latenci pri rychleji hrane melodii. Takze sel z5 do Kölnu

Moje nejvetsi zklamani byl v roce 2002 kup Oberheimu OB-12 za 777 euronu z MusicStore Köln. Snad nejkrasnejsi synth na svete s fajnovymi zvuky, kteremu se za zivyho vola nedal sesynchronizovat arpeggiator k externimu sequenceru (byla tam neprijemne slysitelna latence), takze jsem zamackl slzu a poslal z5 do Kölnu

Dalsim zklamanim byl nakup Creamware Pro-12 ASB (emulace Propheta 5) pred nekolika tydny o5 z MusicStore Köln za vyhodnych 529 euro (Creamware je totiz v konkursu) . Na prvni pohled nesmirne jednoduche a prehledne ovladani, hutne "analogove" zvuky, ale jen v unisono modu, ktery sel navic nastavovat jen pres remote SW (slo navolit kolika hlase to unisono ma byt), takze jsem zahy zjistil, ze ty nejhezci zvuky jsou casto jen 2- nebo 4-hlase (z moznych 12ti) a kdyz se unisono vypne, tak je z toho digitalni tuctovy papirovy zvuk. A navic obcas ta krabice reagovala s naprosto nevypocitatelnou latenci pri rychleji hrane melodii. Takze sel z5 do Kölnu

...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
Maly OT: Jelikoz se po dalsi creamwarovske ASB emulaci PRODYSSEY v Kölnu jen zaprasilo, neodolal jsem a jeden z poslednich Prodysseyu na nemeckem trhu jsem si vyzkousel v Musik Schmidt Frankfurt. A totalni zklamani. Zvuky v drtive vetsine totalne nezajimave, same zvuky typu vaaauuuuu, obcas nejaky blip-blop-whuuiiizzz, ale digitalni bida s nouzi. To PRO-12 hrala o poznani zajimaveji. Konec OT 

...so many knobs, so little time... (autor neznamy)