Váš nejlepší kup !
A když tak o tom zpětně uvažuju tak nejlepší kup byl stejně Kurzweil K2000S za 65.000
(1997) od te doby na tehle platforme jedu a vlastne to porad nezastaralo, jenom je sranda pozorovat konkurencu jak se k tomu porad snazi dotahovat 
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Ja vedel, ze se ozves
na tohle jsi nemohl nereagovat ...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
u mna takisto najlepsia kupa Kurzweil K2000VP za 35.000 aj s kufrom a 34 MB RAM. pouzivam ho ako solovy nastroj cize polyfonia mi nevadi (24 sample playback "oscilatory" + dalsich 72 digitalnych waveforiem v ramci VAST). takisto nemam pocit ze k2500/2600/2661 su az o tolko lepsie ze stoja 2x 3x viac ako K2000. Ray Kurzweil sa vratil tak dufajme ze bude dovod si pockat na novy zazrak 
Marshall VST100H/zánovní/ s nějakou tesláckou bednou za 4k,nedávno jsem na Aukru vydražil novej SM58 za 1,9k a kupodivu je to originál,moje první kytara Jolana Alexandra za 500,-,hi-hat 12" Istanbul Alchemy sweet za 3k.....
Trochu OT :před třema rokama satelitní karta Skystar 2 po zjištění co všechno jde softwarově dekódovat.....
Trochu OT :před třema rokama satelitní karta Skystar 2 po zjištění co všechno jde softwarově dekódovat.....
Naposledy upravil(a) bledule dne 30 kvě 2007 23:52, celkem upraveno 1 x.
Samozrejme sa musim pridat ku Kurzwcrew, v 97`, K2500XS s HD, CD`s, RAM, za 170tis, oproti asi 200 v obchode, v 2000` K2600R za 110 oproti 140 na pulte a za posledne obdobie mi urobili obrovsku radost B&W 805 Signature, v nasich sirkach takmer nezohnatelne, za 130 oproti 160. Od kedy ich mam, tak sa tesim domov.
* JAZZ BASS Marcus Miller Signature - Made in Japan
* PEAVEY BASS MAX preamp - tube/SS, velkej zisk, čistej tučnej zvuk
* DigiTech Whammy (4), dostal mě spíše možnostmi než zvukem, kterej je na můj vkus too digital.
* E-MU MP7 musím zmínit, protože je to takovej miláček, ikdyž ho moc nevyužívám. Za dobrej peníz sem k tomu dokupoval POP ROMku z UK.
* UPTOWN FLASH - super věc s obrovskými možnostmi nastavení a routingu: channel selector - spliter/layer, looper.... Používá třeba PRINCE.
* DBX 1066 compressor/limiter/gate
* PEAVEY BASS MAX preamp - tube/SS, velkej zisk, čistej tučnej zvuk
* DigiTech Whammy (4), dostal mě spíše možnostmi než zvukem, kterej je na můj vkus too digital.
* E-MU MP7 musím zmínit, protože je to takovej miláček, ikdyž ho moc nevyužívám. Za dobrej peníz sem k tomu dokupoval POP ROMku z UK.
* UPTOWN FLASH - super věc s obrovskými možnostmi nastavení a routingu: channel selector - spliter/layer, looper.... Používá třeba PRINCE.
* DBX 1066 compressor/limiter/gate
-
nick_valensi
Já tu příležitost vyzkoušet WH1 neměl, ale je mi jasný, že to musí bejt paráda mít tyhle funkce v analogu, ikdyž jich tam není určitě tolik... Mě prostě hlavně vadí ten hnusnej digitální chomout, kterej je slyšet hlavně ve zdvihu o dvě oktávy, no a pak praktická nemožnost hrát dvo a více hlasy... Jinak ho používám hodně, když hraju sám s looperem...nick_valensi píše:delay: ja sem mel digitech whammy 4 a na chut sem mu teda neprisel... mel sem moznost si zahrat na tu prvni verzi WH1 a to je uplne jinde... bohuzel ceny za tenhle pedal sou tak premrstene, ze to az hezke neni..
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
Za poslední dobu - editor pro DSI Evolver. Evo je samo o sobě ďábelská věc, která se ale docela nepřehledně ovládá, díky spoustě vazeb, sekvencím atd. Editor je dělanej výborně, všechno hnedka jasný + možnost kreslení a importu vlastních vln do volnejch 32 RAM pozic. Bez editoru se tam dají dostat jenom dost šílenou cestou via SysEx, takhle jsem celej večer trávil jejich kreslením (hnedka se on-line přenášejí) a poslechem. A další speciality jako definovatná mapa kontrolerů, možnost připojit PC joystick k řízení libovolnejch parametrů etc...
Prostě bez origoš sw za 49 USD je Evolver za 599 USD poloviční, SoundDiver adaptace se mu nevyrovná ani trochu -> best value/price.
Prostě bez origoš sw za 49 USD je Evolver za 599 USD poloviční, SoundDiver adaptace se mu nevyrovná ani trochu -> best value/price.
Moj najlepsi kauf bol asi desky klavirik pre miska v tescu za 119 Sk .. 2.5 oktavy , klavesnica je 2oj hlasa .. k tomu 4 bicie pady .. 8 zvukov , 8 doprovodov .. recorder , asi 5 demosongov ..
najvacia ficura je , ze na padoch sa da prepnut , bud bicie zvuky alebo zvieratka ..
Velku radost z toho mame .. zena na tom denne miskovi vyhrava preludie ..
najvacia ficura je , ze na padoch sa da prepnut , bud bicie zvuky alebo zvieratka ..
Velku radost z toho mame .. zena na tom denne miskovi vyhrava preludie ..