Vaše oblíbené (referenční) nahrávky se skvělým ZVUKEM
Re: Vaše oblíbené (referenční) nahrávky se skvělým ZVUKEM
Ja mám råd zvuk Pat Coil, Sheffield recordings..
-
nie su zrovna moji oblubenci ale ten zvuk v tomto songu je pecka - cisty, ma uder, frekvencne odeleny ako britva..
a musim povedat ze urcite zavisi na posluchu.. ja som menil krky za adami a necakal som az taky rozdiel ale radost pocuvat..
a musim povedat ze urcite zavisi na posluchu.. ja som menil krky za adami a necakal som az taky rozdiel ale radost pocuvat..
Pro mě z těžkotonážních žánrů za poslední dva roky vede po zvukový stránce bezkonkurenčně tohle a ostatní věci co dělá Kurt Ballou v GodCity studiu:
k takhle dobře usazenýmu bordelu jestli se někdy dokážu přiblížit tak budu naprosto spokojenej
k takhle dobře usazenýmu bordelu jestli se někdy dokážu přiblížit tak budu naprosto spokojenej

Kermitak : jo jo.. Kolega furt stahuje veci z b&w clubu.. Hudobne mi to casto moc nehovori, ale hra to vacsinou paradne..
Ivo: link ti najdem, ked budem na pocitaci.. Mam to dakde na webe..
Ivo: link ti najdem, ked budem na pocitaci.. Mam to dakde na webe..
v podstate cely /dvoj/album od NIN
horse the band mi přijdou zvukově tak alternativní, že bych se neodvážil k tomu něco posuzovat. i když mi to přijde hodně zaajímavý.
Converge jsou vždycky zvukem dopředu a hodně určujou smět v tomhle stylu (nevim jstli to dělá youtube ale ta komprese je dobře na hraně)
já sem dlouho považoval za etalon todle: ale doba se hodně změnila
z akustičtěšších věcí jednoznačně tohle engine down ale čim mam možnost lepšího poslechu tak tim míň si za tim stojim.
Jediný co zůstává sou zmiňovaný faith no more a z dnešních asi foo fighters
MÁLEM SEM ZAPOMNĚL: PRVNÍ MARS VOLTA
Converge jsou vždycky zvukem dopředu a hodně určujou smět v tomhle stylu (nevim jstli to dělá youtube ale ta komprese je dobře na hraně)
já sem dlouho považoval za etalon todle: ale doba se hodně změnila
z akustičtěšších věcí jednoznačně tohle engine down ale čim mam možnost lepšího poslechu tak tim míň si za tim stojim.
Jediný co zůstává sou zmiňovaný faith no more a z dnešních asi foo fighters
MÁLEM SEM ZAPOMNĚL: PRVNÍ MARS VOLTA
koma6: Jo jo Earth Crisis jsou klasika. Horse the Band jsou pro mě největším posunem (konečně) ve zvuku metalový scény. Jsou teda dost alternativní, ale to mě na nich právě baví asi nejvíc. Jako referenci si beru občas jejich zvuk bicích, kterej je pro mě v tomhle žánru naprosto bezkonkurenční. Jsou hodně široký, syrový, bez zbytečně mlaskajících kopáků, který se i při dvoukopákových smrštích dokážou prosadit a zbytečně netrčí ven. Je to něco, co mi na týhle scéně hodně chybělo.
imho Norah Jones by mohli smichat jinak, prijde mi otravny prilis vytazeny vokal.
V tomhle stylu mi prijde zvuk Diany Krall jako nedostizny ideal.
V tomhle stylu mi prijde zvuk Diany Krall jako nedostizny ideal.
norah jones jo už byla vzpomínaná jako reference v jinym vlákně.
kapel jako horse the band je ale spoustu, myslim tim ve zvukovým posunu. Ted mne nic nenapadá zrovna.
možná number twelwe look like you i když tam už je to taky hodně utažený
mne po všech meshuggah produkcích přivedli na zajímavej "indie zvuk" třeba 31knots, ale tam tam je super mix, výsledek mne zas tolik neba.
ale to už je daný jednotlivejma nástrojema a konkrétní produkcí. nedá se říct že to je něco pro styl kterej sám o sobě navazuje na něco abere s sebou šedesátky a prostě mne to baví. takže offtopic.
hlavně v těch subkulturách fungujou ty mustry daleko míň poslední čistá moderna (zvuk) mam tohle
kapel jako horse the band je ale spoustu, myslim tim ve zvukovým posunu. Ted mne nic nenapadá zrovna.
možná number twelwe look like you i když tam už je to taky hodně utažený
mne po všech meshuggah produkcích přivedli na zajímavej "indie zvuk" třeba 31knots, ale tam tam je super mix, výsledek mne zas tolik neba.
ale to už je daný jednotlivejma nástrojema a konkrétní produkcí. nedá se říct že to je něco pro styl kterej sám o sobě navazuje na něco abere s sebou šedesátky a prostě mne to baví. takže offtopic.
hlavně v těch subkulturách fungujou ty mustry daleko míň poslední čistá moderna (zvuk) mam tohle
Katie Melua - skvele, soucasna britska komercne uspesna spevacka
sledujte ten reverb
tohle taky, nadherny akusticky zvuk. Progresivni country.
Soucasny Popík:
Sorry for this wallpapering.
-
- Profesionál
tyjo, to jsem neznal, diky, track #05, hned mi naskocil muj oblibenej forss (sampluje hned prvni akord ze zacatku skladby):Pytkin píše:ivo : takze tu je link http://www.pytkin.sk/Jazz_Sampler/
(jako referenci zvuku to ale neberu):