Velvet Sound - nová verze stránek
Nevim jestli Matous mysli totez co ja, ale me obrazky tech produktu taky rusej. Bud bych je nechal pouze na strance konkretniho produktu a na hlavni strance nechal jen seznam, nebo bych je nejak sjednotil (treba bych vzal high resolution fotku kazdy ty krabice, vyriznul z kazdy pruh o stejnych rozmerech (cast predniho panelu) a to tam dal). Jinak me ty stranky az na par drobnych vyhrad prijdou ok.
Ono kazdy "uprdnuti" v tyhle kategorii veci znamena mnoho desitek tisic pryc a i kdyz je lounchbox levnejsi, tak se taky prohnes. A pak ti bude zase trochu hlodat, ze vlastne vsechny ty moduly napaji jedno maly trafo a ze celkove ty lounchbox moduly sou vetsinou trochu kompromisem kvuli mistu a napajeni.
Ja myslim, ze pro kazdyho nadsence je dobra cesta kupovat veci z 2 ruky. Je toho spousta a kdyz nahodou clovek na problematickej kousek, tak puvodni cena dovoli opravu aniz by na tom clovek prodelal... ale je v tom samozrejme risk a kdyz uz nic jinyho, tak muzes prijit o cas. No tak ci tak se mi libi, ze tam mas ivo polozku Bazar
.
Ja myslim, ze pro kazdyho nadsence je dobra cesta kupovat veci z 2 ruky. Je toho spousta a kdyz nahodou clovek na problematickej kousek, tak puvodni cena dovoli opravu aniz by na tom clovek prodelal... ale je v tom samozrejme risk a kdyz uz nic jinyho, tak muzes prijit o cas. No tak ci tak se mi libi, ze tam mas ivo polozku Bazar