matucha píše:
Ja myslim, ze pro kazdyho nadsence je dobra cesta kupovat veci z 2 ruky.
Není to DOST off topic ?

matucha píše:tak ci tak se mi libi, ze tam mas ivo polozku Bazar.
Ty ji tam někde vidíš ? Já ne ...
Nemožný to neni, jde to, ale je to práce k zblbnutí. Já to jednou dělal u asi 200 fotek - navíc jsem je ještě scanoval z 10ti různých katalogů a potom z každé ručně vyříznul jen ten produkt, udělal to všechno do jedné velikosti, na jedno pozadí atd. Byly to sekačky na trávu, křovinořezy, traktory atp. a ty stály na trávě nebo měly vždy pozadí, žádné bílé čisté hotovo.Cyril píše:Sladit fotky u vyrobku tolika ruznych vyrobcu je, obavam se, temer nemozny, pokud neexistuje moznost si vsechny vyrobky nafotit. Mohlo by pomoct aspon pouziti vykrytych (bez pozadi) fotek a snad je i trochu poladit, aby to aspon castecne pusobilo jako foceny ve stejnym svetle.
No vzhledem k tomu, že ceny jsou ve většině případů lepší než v kterémkoliv jiném evropském obchodě (kde ještě navíc platíš mezinárodní poštovné), myslím že to už samo o sobě je argument (též i pro případnou záruku - neposíláš zpět do zahraničí ale sem).matucha píše: No a ted mam jednu zasadni otazku. Co prinasis na trh, krome seznamu vybaveni, ktery nam muzes objednat a prodat? Nabizis pripadne zapujceni veci pred koupi? Moznost veci vratit do 14 dni? V cem je to jiny nez si to koupit primo (pokud to de) nebo z jinyho evropskyho obchodu?