"Vodnoznak" v mp3 ?
Re: "Vodnoznak" v mp3 ?
To jsou otázky
například tvoje jméno a datum nákupu. Tak jak to asi dělají na itunes apod.

Dobře, tak pošli mi jednu tu tvoji empetrojku. Délku přirození mám 60 cm
Kolik to dělá? 

6 cm ?! to neni bohvie co 

100 Kč/cm s certifikátempete ness píše:Dobře, tak pošli mi jednu tu tvoji empetrojku. Délku přirození mám 60 cmKolik to dělá?
mno, dival jsem se na mp3 koupene v iTunes a zadne informace mnou signovane v nich nevidim. Nevim jestli to tedy W7 zobrazuji vsechno, aleEXCOM píše:myslim ze nemas v tomto moc pravdu, totiz, vsekty mp3 ktore si kupis cez itunes su signovane kupujucim.. a kolko ze mame uzivatelov na itunes co si kupuje mp3?
info si pozres uplne jednoducho ako info o subore kde ti vsetko vypise.. signovane udaje su uzamknute nieco ako pdf, predpokladam ze su v kodovane v ramci celej mp3..
Vlastnosti, Podrobnosti - nic o me. Zajimavy je odkaz dole - Odebrat vlastnosti a osobni informace - po nakliknuti v novem dial. okne odskrtavam, co chci a nechci ponechat. Vyberu take, jestli chci prepsat tento soubor, nebo vytvorit kopii s odebranymi vlastnostmi.
Nebo se mam na to divat v jinem programu?
edit:
a tak pardon, uz to vidim v iTunes, vsechny informace tam jsou - muj email, jmeno a kdy jsem si to koupil. Takze nekde ty informace vidim (iTunes), jinde ne (windows)
Protože ty informace nejsou běžnou součástí ID3Tagu, ale jsou určeny právě pro iTunes, aby si tě mohli vyhmátnout...
Ale pokud jde o tu "personalizaci", nevidím v tom nějaký hlubší smysl. Jak to ten zákazník pozná? Navíc, ono to nějakou tu "osobitost" ztrácí v okamžiku, kdy ten vodoznak stejně generuješ přes automatickou funkci. Pro mě je to na stejné úrovni, jako když ti od Vodafone přijde reklamní email s oslovením Ahoj Ondřeji,...
Ale pokud jde o tu "personalizaci", nevidím v tom nějaký hlubší smysl. Jak to ten zákazník pozná? Navíc, ono to nějakou tu "osobitost" ztrácí v okamžiku, kdy ten vodoznak stejně generuješ přes automatickou funkci. Pro mě je to na stejné úrovni, jako když ti od Vodafone přijde reklamní email s oslovením Ahoj Ondřeji,...