vst na efekty jako z kaosspadu

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x »

hmmm ... ta firma dělá oba produkty tablet i touchpad2MIDI, mě připadá ta tablet verze zajímavější. fakt se mi nechce někde šmidlat po miniaturním touchpadu (kterej ausgerechnet vypínám a kupuju si zásadně notebooky s trackpointem), když mám velikej Vacom tablet ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

a.tom.x: nj, to se máš :) vim, že ta firma dělá oboje...rozdíl je v tom, že verze pro touchpad je zdarma a ta pro tablet stojí 40 euro ;) ale samozřejmě, je také mnohem lepší (ač to týpek ještě nemá dodělané pokud tam dobře čtu, bude mít final build až v květnu)...
já ten trackpoint moc nemusim (myslim, že to má jenom IBM, takže asi kupuješ IBM, ne?) a když už mám notebook s touchpadem, tak proč si tam tenhle free prográmek nedat, že ano...ale jinak máš samozřejmě pravdu, tablet je mnohem lepší...

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness »

Tohle možná nabídne pluginhledačům srandičky podobné KaossPadu:

http://www.sugar-bytes.com/content/prod ... /index.php

Obrázek

http://www.sugar-bytes.com/#

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2030
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. »

na to se moc moc tesim... presne co sem vzdy hledal....

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Hele cece.. ted sem si hral o vikendu s abletonem.. a je tam jeden good plug in, kterej je taky padovej a dela dost podobny efekty jako kaoss pad.. jmenuje se to Grain Delay a ma to ruzny parametry.. frequency, pitch, dry/wet apod. mrkni se treba sem: http://youtube.com/watch?v=iwEmzbVTp4M
http://youtube.com/watch?v=7BF0VYIGhBs

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

Tom-Thak: díky za tip...nevypadá to špatně no, ale tak koukám že to asi je jenom pro ableton, se kterým nedělám...asi bych si mohl hodit do fruity celého abletona, to možná jde, nevím, ale asi na to kašlu...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Jindy2: jasny :) ale tak jen je to postreh.. skoda, ze to neudelali jako stand alone plug in.. me by se to hodilo na prechody takhle je delam nekolika plug inama v cubase. Samo pri zivaku v abletonu to je parada :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2030
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. »

ja sem koupil ten efectrix... neni to saptny ale drahy....

Jindy2
Příspěvky: 2037
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 »

no, mě to effectrix demo skoro vůbec nešlo, ve fruity se to nějak strašně sekalo, nevim proč...jako pěkný to je, ale přišlo mi to hodně podobný dblue Glitch, ikdyž o několik řádů lepší a s lepšími možnostmi, interface atd...

Odpovědět