Amorph: Viděl jsem kaosspad v akci jen na pár videích. Mě se líbí takové ty kosmické zvuky/efekty co to vydává. Chtěl bych nějaký takový synth/efekt přímo na tyhle efekty, nejlépe na xy (jako kaosspad) a kdyby to šlo namapovat na touchpad u notebooku, bylo by to ideální.
Zatím používám kolekci efektů Vengeance Effects - pokud to znáš, tak bych chtěl něco, co bude vyluzovat podobné efekty a bude to přímo jen na ty efekty.
Ale nejde jen o efekty ze synthu, to spraví skoro jakýkoliv vst synth. Chtěl bych také něco pověsit na master, aby to třeba udělalo kovový zvuk, při nějakém nájezdu - potom bych to zase vypnul. Měl jsem na to kdysi jeden efekt, který kombinoval různé flangery, chorusy, reverby, delaye atd. v jednom a měl docela pěkné presety, ale bylo to takové dost low-endové, nic moc.
Snad jsem popsal dobře, co chci. Jinak já to sám nikde nejsem schopný najít - vidíš, jak to tu složitě popisuji (vždycky popisuji složitě něco, co je jednoduché, je to nemoc!), takže přítel Google si s tím neporadí