Vyber napoju vhodny do studia
Vyber napoju vhodny do studia
Jake napoje doporucujete do studia? ja teda jedu na Red Bullech a vzdy mam po ruce v lednici nejakou Tequilu nebo kubanskej rum.
ja som zacal pit zeleny caj a po dvoch salkach sa citim jak zlahka nahuleny... prvy krat sa mi to stalo ked som bol v cajovni s kamosom na vodnu fajku a k nej sme dali zeleny caj... zacal som mat taky zvlastny stav a myslel som ze je to z tej fajky ...
ale zopakuje sa mi to skoro vzdy ked vypijem trochu viac zeleneho caju.. divne..
ale zopakuje sa mi to skoro vzdy ked vypijem trochu viac zeleneho caju.. divne..

caje: tuareg vetsinou neoslazenej ale v cajovne ho preslazuju, gunpowder - nekdy s citronem a medem
, assam - vzdycky jen tak
kafe: prestal jsem pit turka a bohuzel nemam doma presso, takze instantni s cukrem bez mlika, protoze to uz jsem ze svyho jidelnicku vyskrtal jak jen to slo
chlast: cuba libre - bilej rum si kupuju si nejakej z trinidadu - relativne levnej a dobrej, mochito - ale uz nemam v mrazaku matu
- to si delam nekdy i panensky bez rumu a sladim samozrejme trtinakem, pak mam rad taky ruzny experimenty s monin sirupama a s dzusama casto i nealko, jo a cubalibre si vetsinou nedelam s colou ale s lifterem - chutna mi vic
pak taky samozrejme obcas nejaky vinko nebo pivko. vina mam posledni dobou nejradsi bily jihoafricky a australsky a to i ty levnejsi. pivo vlastne posledni dobou nic moc...
no a nezapominam pit i to nejlepsi - vodu

kafe: prestal jsem pit turka a bohuzel nemam doma presso, takze instantni s cukrem bez mlika, protoze to uz jsem ze svyho jidelnicku vyskrtal jak jen to slo
chlast: cuba libre - bilej rum si kupuju si nejakej z trinidadu - relativne levnej a dobrej, mochito - ale uz nemam v mrazaku matu

pak taky samozrejme obcas nejaky vinko nebo pivko. vina mam posledni dobou nejradsi bily jihoafricky a australsky a to i ty levnejsi. pivo vlastne posledni dobou nic moc...
no a nezapominam pit i to nejlepsi - vodu

ja jedine nealko. Staci kapka alkoholu a nesju schopny pracovat. Jestli je teda studiem mysleno nahravani a mixaz. Caj nejradeji sipkovy.
Jak tam pisete, ze byl nekdo ze zeleneho caje nahuleny - myslite ze je normalni mit stavy podobne lehkemu zhuleni obcas jen tak samovolne? myslim tim chechtat se vsednim vecem apod.
Ne ze bych to mel, jen se tak ptam
Jak tam pisete, ze byl nekdo ze zeleneho caje nahuleny - myslite ze je normalni mit stavy podobne lehkemu zhuleni obcas jen tak samovolne? myslim tim chechtat se vsednim vecem apod.
Ne ze bych to mel, jen se tak ptam