Behringer DCX2496 fanclub

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
nunu

Příspěvek od nunu »

hlasitost - zkus to dyyygggyyytaaalneeee -)))

To mi teda rekni v cem je ten Uli tak zavratne jiny oproti pluginu ? Ba naopak bych spis veril vic pluginu na rozumnem HW nez tomu odrbanemu ulimu. Kdyz jsem videl ty streva, je to zalostne. Slo by z toho vytriskat mnohem vic ale brutalnim tuningem ktery zase zvladne malokdo. A hlavne se neoplati.

nunu

Příspěvek od nunu »

kex nechces zjistit co je na tom podelanem neosazenem konektoru za signaly ? Je to na deset minut s multimetrem, ja to nemam, pokud by to bylo neco rozumneho tak bych si to mozna vyhledove poridil, i kdyz se aktivu porad podvedomne kvuli cene branim.

kexik

Příspěvek od kexik »

zavratne ine oproti pluginu je to v tom, ze potrebujem 2 nezavisle vystupy pre sub a satelity a chcem tym realizovat vyhybku. a cez tu vyhybku plus room eq musia ficat vsetky audia vo windows, aj vlc, winamp, systemove audio, atd. okrem toho, pri eq plugine nesmies tento pred renderingom skladby zabudnut vypnut a mne sa to teda stavalo v kuse :)

v zasade nepoznam vst plugin, ktory by vedel vyhybku, teda z master sekcie posielat ofiltrovane audio na dva vystupy

ktory neosadeny konektor myslis? co si pamatam, dnu ziadny neosadeny konektor nie je... bacha, fotky na nete pochadzaju mnohe zo starsich steppingov zariadenia... ale mrknem na to dnes vecer mozno

co sa tyka tuningu, MNE sa to oplati. zdrojov pre audio cast mam na slovensku niekolko uz hotovych, staci nasrobovat. vyrabat iny zdroj pre dsp je imho blbost, potrebujes masivny zdroj 3.3V pre dsp a to nie je len tak. vsetci tuneri beztak skoncia pri spinanom zdroji...
vymenit kondy a operaky vo vystupnej casti (samozrejme len na vystupoch ktore realne pouzivam :) ) stoji tiez len par kaciek. a opakujem, doteraz som mal audiophile a toto hra uz teraz lepsie, takze ja som zabil mnoho much jednou ranou. audiophile, pokial napaja zariadenie s 10kOhm vstupnym odporom, nema ziadny bas pod 30 Hz, pokles zacina uz na 35. sub nou proste nenakrmis

kexik

Příspěvek od kexik »

jo, btw, odvarit pouzite DAC a vyviest z bordu bclk a wclk pre tri aes transceivery musi byt simplemete maria.. este som na taky mod na nete nenarazil, ale mozno je. btw, bclk/wclk vstup/vystup budu imho vsetky na tom dlink porte, takze ten pouzit na clockovanie pripadne. otazka je ci ovladanie nepotrebuje nejaky handshaking, aby ten port zacalo pouzivat. v system settings sa ale dlink da zapnut aj nastavit na master/slave, takze mozno nie

Tudy

Re: Behringer DCX2496 fanclub

Příspěvek od Tudy »

Kexiku, jaký konkrétní kondiky jsi tam dával?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Pytkin
Moderátor

Re: Behringer DCX2496 fanclub

Příspěvek od Pytkin »

tudy ; kexik sem uz asi moc nechodi .. skor mu napisa mail ..

Odpovědět