Cirque de Soleil - Alegria
Cirque de Soleil - Alegria
Tak jsme na tom byli dnes v Praze - úchvatné, dech beroucí, atmosférické, ve fyzických výkonech nadpřirozené ... Co bylo na tom nejvíc fascinující, byla taková vizuální mnohovrstevnatost - hlavní postava něco dělá a v dalších vrstvách v pozadí se k tomu děje spousta dalších věcí ... poádkové postavy se vlní, aktivně se dívají a naslouchají ... Podání rekvizity nebo posunutí něčeho - to je umělecká opera sama o sobě v podání zvláštních bytostí z jiné planety
) Všechno plynule propojené do jednoho živoucího celku ... (jenom ty klauny nějak nemusím - v žádném cirkuse)

Re: Cirque de Soleil - Alegria
vstupenky sis kupoval? verim, ze to byl zazitek, ale ja bych ty prachy asi radeji uzil jinak 

kdo muze shlednout, nevahejte ani vterinu...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Jinou možnost než vstupenky koupit neznám
Pro 3 lidi to bylo docela drahé, ale stálo to za to ....

zijeme v cechach
ja vzdycky, kdyz se nekoho zeptam, jestli dal takovou ranu za vstupenky, tak mi rekne, ze mel nejaky sponzorsky nebo podobny vip..

no co keby ste prestalo hovorit v hadankach a napisali , co tie listky stoja ?
u nas chteli 35E
Já jsem platil 1390 Kč za lístek x 3
(velmi dobré místa zblízka)

35E je predsa dost nizka cena .. na koncert stoja listky kludne 50-100 EUR ..
ivo : tak to mi nepride vysoke .. pred dvomi tyzdnami som bol na Richardovi Mullerovi a listok stal 39 EUR .. To sa mi zdalo dost .. Ale zase koncert bol absolutne famozny .. Ale ked to porovnam ze v stvrtok som videl Level 42 a Markusa Mullera za 15 EUR .. Tak je to rozdiel ..
ivo : tak to mi nepride vysoke .. pred dvomi tyzdnami som bol na Richardovi Mullerovi a listok stal 39 EUR .. To sa mi zdalo dost .. Ale zase koncert bol absolutne famozny .. Ale ked to porovnam ze v stvrtok som videl Level 42 a Markusa Mullera za 15 EUR .. Tak je to rozdiel ..
tak bud jste vsichni "za vodou", nebo je neco hodne spatne (u vas tedy)
a predstava, ze bych mel vysolit 5 x 50 E + doprava tam a zpet s obcerstvenim samozrejme, to uz by tu musel prijet "bolsij moscu"
a predstava, ze bych mel vysolit 5 x 50 E + doprava tam a zpet s obcerstvenim samozrejme, to uz by tu musel prijet "bolsij moscu"
Já nevím, já tohle vůbec neřeším a je mi to jedno
Prostě byli jsme na této mimořádné show, malý se na to půl roku těšil a pořád o tom mluvil, ted byl z toho uplně u vytržení a v extázi - z čehož jsem štastný ... Na prachy kašlu 

ivo : takto to vidim aj ja 

hentaka super show a stoji to LEN 35EUR ?? to je prakticky zadarmo, za tu cenu by som siel aj 2x do mesiaca, na tom videu to vyzera fakt famozne a verim ze nazivo je to este 10x vacsi zazitok 

vcera v spravach ukazovali dakych slovenskych cirkusaov na turne v juznej koreii .. a potom cosik hovorili o tom ze slovensky cirkusaci su dost uspecny vo svete (to ste vedeli?) a ze niekolko ich ucinkuje aj v stetoznamej Cirque de Soleil 

dendy, myslel jsem, ze ti matika sla lip ve skole
1390,- Kč teda rozhodne neni 35,- € ale spis 55
protoze feo zije na konci sveta - tam jsou ceny trochu jiny 
a ono 55 x X harantu + zena, to se uz nerika tak zvesela si myslim.. takze ber to spis tak

a ono 55 x X harantu + zena, to se uz nerika tak zvesela si myslim.. takze ber to spis tak