Debata o politice - vazne aj nevazne
- ReaktoplazmAR
Re: Debata o politice
vobec by som sa tomu nečudoval, to je ako u nás známe "predvolebné dodávky so stravnými lístkami"..
lid fandi levici. to uz tady bylo... ach jo, kdy prestanou bejt lidi uplne blbi a pochopi, ze ani levice ani pravice neni to, na co by se meli ohlizet
a nabidl jsi jim neco lepsiho?
(omlouvam se za jizlivost)
(omlouvam se za jizlivost)
ja ne a omlouvat se nemusis ja se vzdycky snazim vybirat lidi a koukam co nabizi a je mi jedno, jestli je nekdo radi nalevo, nebo napravo a uz vubec ne, ve ktere jsou partaji. i kdyz mi zejmena ty dve velke strany lezi v zaludku hodne... prave ze mi vadi to skatulkovani a to, jak se lidi deli na oranzove a modre a zelene a rude a janevimjake... prijde mi to extremne blbe
takze teoreticky jedna progresivni partaj musi zakonite stacit...
biscuit: už jsem to sem dával...strana 64
Ale i kdyby se dokumenty o politické minulosti pouštěly do zblbnutí, nic moc se nezmění ... http://www.novinky.cz/domaci/291779-kom ... cechu.html (jinak o těchto výzkumech si myslím svoje, ale tomuhle, v týhle republice, bych i věřil..bohužel)
Ale i kdyby se dokumenty o politické minulosti pouštěly do zblbnutí, nic moc se nezmění ... http://www.novinky.cz/domaci/291779-kom ... cechu.html (jinak o těchto výzkumech si myslím svoje, ale tomuhle, v týhle republice, bych i věřil..bohužel)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
aha, vidis, ja to treba nepostreh
Softwarové kuličky - to je pěkné
to jo myslim ze najblizsi rok sa budu doplnat. to budu bonmoty
uz je sice po bitve, ale vam by nevadilo, ze schw je absolutne bezpohlavni, u nas se rika "sin cojones"?
feo mne treba jo. bohuzel si myslim, ze by byl uplne pasivni, z cehoz ale zakonite vyplyva, ze by nam nedelal ostudu. ja vim trochu malo na prezidenta.. ale veci bezi jinak, tak koukejme dopredu a koukejme na viteze. zatim se potvrzuje, ze staryho psa novym kouskum nenaucis (to samy by urcite platilo i pro schwarzenberka)
kde jste si vsugerovali, ze bude nejaka ostuda? svet se toci uplne jinde!
ja tim nechci rict, ze by to nekoho extra zajimalo, to si samozrejme nemyslim. na druhou stranu i presto, ze se svet toci jinde, obrazky klause s perem pod stolem taky obletely celej svet