nejde o to si nejake postoje pripominat v kostole, ale prave vtedy ked sa deju, sa zachovat ako treba a neposrat sa

a pis si co chces - toto sa naucis a sebapotvrdis iba v tej konkretnej situacii. urcite nie pripominanim si to v kostole

zajimavy cteni, uplne jinej pohled, nicmene to zapada do mozajky ze nekdo hraje sachy s celejma narodama a na mape sveta lesti koule (sfery) vlivu.dendy píše:dost zaujimave
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/p ... zpouru.htm
proč nácek, proboha??Amorph píše:nacek
Čili, pokud teď řeknu, že si nepřeji, aby sem nelegálně proudily statisíce příslušníků zcela jiné kultury, která je pohříchu poněkud méně kompatibilní s tou naší, za účelem využívání štědrých sociálních systémů některých zemí (to se pozná tak, že jich většina přichází i ze zemí, kde není akutní válečný stav), tak jsem také nenávistný xenofobní jedinec?? To teda zírám, co se o sobě člověk dozví.Amorph píše:Sorry mozna jsem to oznaceni nezvolil spravne. Mel jsem na mysli nenavistneho xenofobniho jedince podnecujiciho k rasove, etnicke ci nabozenske nenavisti.
tiež si myslím že keby vedeli že Ivo je proti naboženským vraždám a teroru tak by tie nastroje od neho nekupovaliAmorph píše:Ivo ty delas nejakej nabor?. Hele a co ty slunickari, kterym prodavas lecive nastroje, maji pochopeni pro to jakej jses nacek?