Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
ale ano, vsetky su pekne
parada atmosfericke
5 od konca (vlnite konare) to je najviac
5 od konca (vlnite konare) to je najviac
delay: po dlouhy dobe me tady neco dostalo do kolen. smekam pane
delay: pecka!!!! Tie prve foto jak z elfskeho lesa :-]
Delay, Ty uz mozes ist do show businessu.
Ty urobis predstavenie... a ostatnym dakujes, ze racili prist a zatlieskat...
Ty urobis predstavenie... a ostatnym dakujes, ze racili prist a zatlieskat...
to je prece normalni slusnost i herci na divadle na konci dekuji a vetsinou velmi srdecne a uprimne (nebo to dobre hraji)
MDudas: Takhle o tom ani nepřemýšlím, protože jsem si vědom závažných technických nedostatků, nemám ani svůj fotoaparát, je to služební starší tělo, pomalejší závěrka a hodně mizerný ISO rozsah, kompenzuju to poměrně kvalitním sklem (taky služebním ), ale není to zkrátka ono, postrádám i různý kroužky a filtry, který jsou občas fakt nezbytný... to jediný, co jsem pro výše uvedenou sérii udělal navíc bylo to, že sem na to místo pravidelně jezdil a chytal mlhu s východem slunce. Ty záběry jsou sice hezký, ale nakonec člověka mrzí, že si třeba neopatřil polarizák nebo UV, nebo spackal korekci expozice...
Jinak děkuju upřímně, pač ty fotky zas tolik lidí nemá šanci vidět
Jinak děkuju upřímně, pač ty fotky zas tolik lidí nemá šanci vidět
delay: super fotky, tohle mam rad. Hlavne ta prvni ma neco do sebe. Cim jsi to teda fotil?
Canon 450D + Canon EFS 17-55m 1:2.8 konstantní světelnost (je to takovej "studenej" technickej objektiv, shledal jsem ho výborným zejména na reportáže a produktové fotografie - ostatně k tomu ho v práci využívám, ale na portréty či fotky s atmosférou má na mě příliš nevýrazný bokeh), tělo mi nevyhovuje hlavně max. ISO 1600, to je fakt málo a kromě toho už má výraznou aberaci a šum.
urcite se tam da dat i 3200 pres volbu high iso. pro me je teda ale nepouzitelny cokoliv nad 800
kdyby to neslo, je tady jeste magic lantern
kdyby to neslo, je tady jeste magic lantern
V Menu to fakt není... tenhle foťák nemá ani náhled přes display Jinak šéfův Canon zvládá hodně čistě ISO 6400, ale je to FF no , s tím už se daj fotit koncerty bez blesku. Ale i ty novější levný zrcadla zlvádaj vysoký ISA podstatně líp jak 10 let zpátky.
mam petistovku a to je hodne podobny. muj ma nejvyssi iso normalne 3200 a vsechno vyssi se musi povolit pres uzivatelsky menu.
jinak koukam, ze ml nepodporuje 450d... no to je blby
jinak koukam, ze ml nepodporuje 450d... no to je blby
Naposledy upravil(a) biscuit dne 20 led 2015 15:19, celkem upraveno 1 x.