Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
Ty jojovky nejsou špatný, měl bych jen jednu malou připomínku... zkusil bych příště synka jinak umístit v rámci kompozice, na všech fotkách ho máš uprostřed, u většiny mi to nevadí... Píšu jen jako možnost, námět...
Ano vím o tom, úpravy jsme včera dělali spolu a trval na tom že chce být uprostřed
Mimochodem pěkně jsem si tím ležením s fotákem na poli zabahnil celé oblečení 
Ivo: nebe dobrý. Akorát nevim, jestli sis toho všimnul, ale do většiny fotek ti asi těsně před cvaknutím vleze nějáký kluk s jojem. Zkus se na to zaměřit, je to trochu jako ten cestující trpaslík z Amelie 
Taky 100%. Jinak tady nejde o barevnou vernost, takze na tom, jaky clovek pouzije LCD, imho vubec nezalezi ;)dendy píše:proste zacni z lava a davaj vedla seba farby co su podla teba najviac podobne :-)
uspesnost 100% :-) na macbooku z 2010, matny displej
Amorph: :))))
Ivo: moc pekny nebe
biscuit: super!
kermitak: dekuju 
delay: a cokolada ne?
kliknul sis? v tom malym to nevynikne.
jinak kdyby nekdo nahodou nepoznal, to prvni je cokolada a to druhy 1/3 blizny nejaky zluty kytky co byla doma ve vaze
jeste musim trosku zabojovat a zvysit hloubku ostrosti vetsim zaclonenim. taky prikoupim sanky, bez nich je to desna piplacka... inspiroval jsem se na predchozi strance tohohle tematu a otocil objektiv. ta zluta je pak jeste z mezikrouzkama - to je uz uplnej hardcore na hranici moznosti zaostreni a udrzeni ostrosti
spoust dalkove a predotevrene zrcatko, abych eliminoval samotres fotaku 
delay: a cokolada ne?
jinak kdyby nekdo nahodou nepoznal, to prvni je cokolada a to druhy 1/3 blizny nejaky zluty kytky co byla doma ve vaze
biscuit :
čokoládu jsem nepoznal, ale jak píšeš o hardcoru, tak si dovedu živě představit o čem je řeč
A venku už se nechytá nikdo. I nanovánek veškeré snažení nekompromisně ukončuje.
btw : kamarád fotí minerály i velmi velmi malé.
Má na to nějaký speciální program který mu třeba z deseti fotografií průběžně ostřených po "vrstvách" udělá automaticky jednu kompletně
ostrou. Potřebuje to do knih, kde je potřeba mít celý povrch v detailu. Dokonce si na to koupil i jakýsi fotomikroskop.
Nic ale, co by se nedalo složit ručně v PS.
Jen to píšu jako nápad s tou hloubkou ostrosti, kdy se udělají v těchto extrémech třeba 2 - 3 fotky s posuvem ostření a pak se z nich složí potřebné.
čokoládu jsem nepoznal, ale jak píšeš o hardcoru, tak si dovedu živě představit o čem je řeč
A venku už se nechytá nikdo. I nanovánek veškeré snažení nekompromisně ukončuje.
btw : kamarád fotí minerály i velmi velmi malé.
Má na to nějaký speciální program který mu třeba z deseti fotografií průběžně ostřených po "vrstvách" udělá automaticky jednu kompletně
ostrou. Potřebuje to do knih, kde je potřeba mít celý povrch v detailu. Dokonce si na to koupil i jakýsi fotomikroskop.
Nic ale, co by se nedalo složit ručně v PS.
Jen to píšu jako nápad s tou hloubkou ostrosti, kdy se udělají v těchto extrémech třeba 2 - 3 fotky s posuvem ostření a pak se z nich složí potřebné.
muzikant
Zalezi. Lacne displaje nemaju hladky priebeh RGB - prave teraz na jednom takom starom pisem.Kermitak píše: Taky 100%. Jinak tady nejde o barevnou vernost, takze na tom, jaky clovek pouzije LCD, imho vubec nezalezi![]()
A na stolnom large gamut displeji je to samozrejme omnoho jednoduchsie, nez na nejakom starsom notebooku.
Ako zlozis viacero fotiek do jedneho zaberu, ked mas v celej sady vzdy vacsinu neostrych?jackies píše:Nic ale, co by se nedalo složit ručně v PS. Jen to píšu jako nápad s tou hloubkou ostrosti, kdy se udělají v těchto extrémech třeba 2 - 3 fotky s posuvem ostření a pak se z nich složí potřebné.
Ivo, fajn vineta. Najlepsie su tie z dialky.
Kocky sa zbavte skor, nez vas vsetkych zozere a odleti mimo nasu galaxiu...
Kocky sa zbavte skor, nez vas vsetkych zozere a odleti mimo nasu galaxiu...
Opravdu fofr narychlo a velmi nepečlivě jsem udělal nástřel na ukázku. Jde to samozřejmě o 1000 % lépe :MDudas píše: Ako zlozis viacero fotiek do jedneho zaberu, ked mas v celej sady vzdy vacsinu neostrych?Napr. nafotis 4 ostrenia - kazda cast fotky je na 1 zabere ostra a na 3 zaberoch neostra... Nepride mi to trivialne. Teda asi by to islo spojit "obycajne" - zlepenim, ale vysledok by bol poriadne soft. Ak to ma naozaj fungovat, tak tam musi byt nejake inteligentne selektivne prelinanie na baze lokalneho zistovania ostrosti... asi ....
foto 1.

foto 2.

foto 3.

Výsledek :

muzikant
Nedávno tu šel test zraku a displeje ... tohle je taky zajímavé ... http://www.otestujzrak.com Dal jsem 22, 0 chyb ...
Hehe... to je haluz... dal som 27 ale so 4 chybami
Já dal 24, chyby 0 a napsalo mi to, že jsem tygr (což jsem i podle čínského zvěrokruhu) a právě jsem vyhrál 10 volných her, bonus 250 Kč a 24 lístků... takže je všechno jak má být a můžu v klidu usnout. 
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
32 a 0 chyb. co ma tesi. v minulom teste ste mali vsetci dobre, len ja nie a trochu som sa hanbil