Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
Krásná práce
Ta co lenochu??
Do moku som namočil zobák a nejak som si dohodol zápas s opicou na druhý deň

Tak neviem .. prijde mi že by som mal mať volný celý deň na to ale nakotilo sa mi roboty okolo.

pekne ju vymaluj .

som vymazal to včera... ale včera večer som začal .. s farbami a už naberám prvé skúsenosti.. zatial mám len prvé vrstvy modrej oblohy,.. medzi-obrazky nebudem davať.. možno bude time laps nakoniec 

Ja viem že takéto fotečky vás najviac zaujmajú, mna tiež 
V ľavo je vidno moju kamerku pre timelapse upevnenú na stojane lampy . Notebook IBM som premiestnil v pravo hore na stoličku lebo som ho ofrkával , keď bol vľavo dole. Nainštaloval som tam uspešne ubuntu linux 14LTS i386. je to 1,7GHz M intel. Je možné na ňom spozorovať, že sa snažím namaľovať Bratislavský hrad z petržalskej strany. Fotku som si urobil sám ..chodím sa tam pravidelne vyhulovať.
V ľavom strede môžete vidieť moje plátno kde je jasné, že volím volnú alternáciu zobrazenia hradu , ktorá evidentne bude mať kvality detskej malbičky .. ale hromadu skúsenosti nadobúdam každým šmahom štetca.

V ľavo je vidno moju kamerku pre timelapse upevnenú na stojane lampy . Notebook IBM som premiestnil v pravo hore na stoličku lebo som ho ofrkával , keď bol vľavo dole. Nainštaloval som tam uspešne ubuntu linux 14LTS i386. je to 1,7GHz M intel. Je možné na ňom spozorovať, že sa snažím namaľovať Bratislavský hrad z petržalskej strany. Fotku som si urobil sám ..chodím sa tam pravidelne vyhulovať.

V ľavom strede môžete vidieť moje plátno kde je jasné, že volím volnú alternáciu zobrazenia hradu , ktorá evidentne bude mať kvality detskej malbičky .. ale hromadu skúsenosti nadobúdam každým šmahom štetca.

Já si dneska poprvé prubnul akvarelový pastelky. Docela bžunda
Prostě pastelkama a pak rozpatlal štětcem s vodou.
A hlavně dal ptáky. Nejsou ptáci - není umění

A hlavně dal ptáky. Nejsou ptáci - není umění

muzikant
dík , to som potreboval trochu povzbudiť s oblohou ..neviem kedy prestať... stále sa snažím niečo vylepšiť a potom to pobabrem samozrejme.. len u mňa ta fantázia je na minime .. lietajúcaa žiarovka ty vl.
.. ale dal si aj to rakúsko či nemecko s tými vrtulami
Som si kupil platno dneska 120x40 ..len tak spominam .. asi prejdem na nočnu bratislavu ked ta obloha nebude ok .

Som si kupil platno dneska 120x40 ..len tak spominam .. asi prejdem na nočnu bratislavu ked ta obloha nebude ok .

Žádný Rakousko
Tuhle nádheru mám za barákem. Tím myslím to jezero
Noční oblohu jsem dal dneska když jsem teď už u tý naivity. Do realistického nebe se nějak nepouštím, asi bych to patlal jak ty. Ty gradienty akrylem jsou ojeb 

muzikant
Já k moři nemusím jezdit 
Tady pár mých fotek a video kde beru inspiraci.
https://drive.google.com/drive/folders/ ... drive_link

Tady pár mých fotek a video kde beru inspiraci.
https://drive.google.com/drive/folders/ ... drive_link
muzikant
Nooo... dream life ... veľká voda ukludnuje... to sa nedivím že si taký fantasta talent... prdelka je teda v čechách ? 

Ja čo si pamatam ma nikdy krajinky nelákali , len to pokladám za povinnú jazdu to skúsiť..
Na tom sa dobre učí ....
mám tu takýto obraz , ktorý ma inšpiruje hlavne svojou velkosťou ..150 x 50 cm
Monumentálne a nič moc toho tam nieje
neviem čim to je malované vyzerá to ako akvarel ale malba je pomerne drsná ...teda 3D.
Na tom sa dobre učí ....
mám tu takýto obraz , ktorý ma inšpiruje hlavne svojou velkosťou ..150 x 50 cm
Monumentálne a nič moc toho tam nieje

neviem čim to je malované vyzerá to ako akvarel ale malba je pomerne drsná ...teda 3D.
Od babicky zo spalne ?
...
jackies, teda.... fakt respekt, clovece.

...
jackies, teda.... fakt respekt, clovece.

A odkiaľ by mal byť ... od deda z kanclu ?Od babicky zo spalne ?

Ja viem starý obraz ..ehh ale možem premalovať

je to Milan Johanides*1946 obraz z roku 1975. Podpisoval vačšinu obrazov aj rokom. Tento je najstarší čo som na nete našiel aj najvačší a mohol by som pýtať okolo 1tisic eur.
A už som zistil že to bude zrejme olej/temper.
No čo aký som umelec zatiaľ .. vzdušné zámky .. tie okná premalujem určite ešte .. vysral som sa na oblohu v určitom stave ked som nebol spokojný a to ma oslobodilo a dalo odvahu začať s hradom .. neviem sa k tomu dostať častejšie ako dva dni v týždni a po polnoci ... hodinku.
je to samozrejme iba skúška na lacný podklad .. robim ešte jednu popri...ked ostanu farby na palete

Jo jo, píčoviny, ty by mi šly
Ale na druhou stranu jsem byl při tom hodnej
Návod:
Připravit si pár skleniček.
Do každé trochu akrylové barvy, pár kapek vody a pár kapek Jaru.
Řádně promíchat.
Pak zastrčit brčko, foukat a pořádně probublat.
Obarvenou pěnu vybublat na obraz.
Nakonec pepř, sůl a a kostku masoxu ...

Ale na druhou stranu jsem byl při tom hodnej

Návod:
Připravit si pár skleniček.
Do každé trochu akrylové barvy, pár kapek vody a pár kapek Jaru.
Řádně promíchat.
Pak zastrčit brčko, foukat a pořádně probublat.
Obarvenou pěnu vybublat na obraz.
Nakonec pepř, sůl a a kostku masoxu ...

muzikant