To byl tuším Mozart ...Kermitak píše:Ivo: vyyyybornyNebyl to prave Rachmaninov, kdo napsal tu skladbu, pri jejimz hrani se musi pouzit i nos ?

Ale pomůcky byly připravené perfektně, ne ?

"but only hands small ! "

O tom nosu se píše v jednom Mozartově životopisu, když někde koncertoval ...Kermitak píše:Ivo: clovece ja myslim ze to byl nejakej Rus, Cajkovsky nebo Rachmaninov, ale mozna se pletu
Video je fakt vyborny, ale maj jich tam vic dobrejch, treba piano lesson, az je mi toho Steinwaye misty lito
Je i to někde k nahlédnutí ? Stejně je ale zase podezřelé, že tam dává ten papír. Něco zakrývá ? Proč neprojde přes to sklo rovnou bez pomůcek když už ...elektri píše:Criss Angel je king !!! nejlepší je jeho chůze po vodě, normálně pod ním plavou lidé a zkoumají to. Absolutně nechápu jak je to provedeno.
S tou vodou mě taky napadlo, že na něčem visí... taky drží v rukou kameru, taky pomůcka jak udržet rovnováhu - když na něčem visí. Hlavně všichni věnují veškerou pozornost té vodě... Ale stejně... dost dobrý.nathanael píše:no v tom případě chůze po vodě mám dojem, že visí na nějakých neviditelných drátkách...no a v tom prolézání sklem bude fígl určitě v tom papíru a taky v tom, že tam leze zevnitř, ne zvenku, takže uvnitř má něco připraveného, nebo tam něco připravoval...stejně ale, přijít na všechny tyhle triky by bylo pěkné - například jak copperfield nechal zmizet sochu svobody...
Mě napadlo jestli tam nemá nějaký "skleněný most - plexisklo" těsně pod tou hladinou. Drátky nevím - za co by byly připevněné ? Ten bazén má nad sebou volný prostor ...Shodan píše: S tou vodou mě taky napadlo, že na něčem visí... taky drží v rukou kameru, taky pomůcka jak udržet rovnováhu - když na něčem visí. Hlavně všichni věnují veškerou pozornost té vodě... Ale stejně... dost dobrý.
Jenže to by odhalili ti lidi v bazénu. V tom je právě ten vtip - všichni se věnujou té vodě... a nevšimnou si přitom, že borec na něčem visíIvo píše: Mě napadlo jestli tam nemá nějaký "skleněný most" těsně pod tou hladino u...