Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

nathanael píše:no v tom případě chůze po vodě mám dojem, že visí na nějakých neviditelných drátkách...no a v tom prolézání sklem bude fígl určitě v tom papíru a taky v tom, že tam leze zevnitř, ne zvenku, takže uvnitř má něco připraveného, nebo tam něco připravoval...stejně ale, přijít na všechny tyhle triky by bylo pěkné - například jak copperfield nechal zmizet sochu svobody...
To se prece vi :) Normalne s lidma otocil podium jinam, kdysi o tom bezel nejakej dokument.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Shodan píše:
Ivo píše: všichni se věnujou té vodě... a nevšimnou si přitom, že borec na něčem visí :wink:
No jo. je tam ale záběr i na celý bazén - a nad ním je jen modré nebe ...

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

Shodan píše:
Ivo píše: Mě napadlo jestli tam nemá nějaký "skleněný most" těsně pod tou hladino u...
Jenže to by odhalili ti lidi v bazénu. V tom je právě ten vtip - všichni se věnujou té vodě... a nevšimnou si přitom, že borec na něčem visí :wink:
... to sou vsechno statisti ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

kexik

Příspěvek od kexik »

ja to vidim na nylonove droty... tie sa vyrabaju koli rybarceniu s rovnakym indexom lomu ako voda a cloveka udrzia bez problemov... chlapik je len dobry povrazochodec a ludia v bazene statisti

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:ja to vidim na nylonove droty... tie sa vyrabaju koli rybarceniu s rovnakym indexom lomu ako voda a cloveka udrzia bez problemov... chlapik je len dobry povrazochodec a ludia v bazene statisti
A dovedeš si představit jak by se ty nylonové vlasce musely na tu vzdálenost prohnout ? A jde stále ve stejné hloubce těsně pod hladinou

dedalebeda

Příspěvek od dedalebeda »

dal bych ruku do vohne ze tam ma sklo a vsichni ty lidi sou nakej trapnej kompatz!!! a hlavne to je natoceny jak beckovej videoklip....... jak tam ty lidi trapne proplouvaj pod tim dementem, hehe ....pucte me bazen, deset americanek, jedno sklo a kameru za 300 dolaru a rikejte me caryfuk...

kexik

Příspěvek od kexik »

tak kevlarove ;)

peteness

Příspěvek od peteness »

safa píše:
Shodan píše:
Ivo píše: Mě napadlo jestli tam nemá nějaký "skleněný most" těsně pod tou hladino u...
Jenže to by odhalili ti lidi v bazénu. V tom je právě ten vtip - všichni se věnujou té vodě... a nevšimnou si přitom, že borec na něčem visí :wink:
... to sou vsechno statisti ...
Jo, ten kompars ma mimoradne herecke schopnosti.

elektri

Příspěvek od elektri »

ať je to jak chce, tak to pořád budí lepší dojem než Koprfíldovi estrády

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

dedalebeda píše:dal bych ruku do vohne ze tam ma sklo a vsichni ty lidi sou nakej trapnej kompatz!!! a hlavne to je natoceny jak beckovej videoklip....... jak tam ty lidi trapne proplouvaj pod tim dementem, hehe ....pucte me bazen, deset americanek, jedno sklo a kameru za 300 dolaru a rikejte me caryfuk...
Byl bych trošku uctivější ... Ten člověk je ve svém oboru skvělý. Tak snadné to asi nebude. Nebo až to budeš dělat, tak mě zavolej, rád se přijdu podívat ... Do té doby bych trochu ztlumil hlasitost ...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

elektri píše:ať je to jak chce, tak to pořád budí lepší dojem než Koprfíldovi estrády
No to rozhodně - všechny ty pozlacené rekvizity, spousta řečí a davy navoněných asistentek, to se mi o moc víc líbí tento "naturál". I když i Copperfield to má občas dobře vymyšlené.
Ale v tom parku/na ulici(v obyčejném bazénu je to přece jen o něco efektnější

dedalebeda

Příspěvek od dedalebeda »

promin pane prstenu

nathanael

Příspěvek od nathanael »

já bych sázel na ty nylonový lanka a nebo to mohl být komparz s tím, že on visel normálně na pořádných ocelových lanech a ty se pak hezky při stříhání vymazaly...no kdo ví...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

nathanael píše:já bych sázel na ty nylonový lanka a nebo to mohl být komparz s tím, že on visel normálně na pořádných ocelových lanech a ty se pak hezky při stříhání vymazaly...no kdo ví...
Něco na tom možná bude ... Editování videa je dnes dost pokročilá oblast. A mást může právě to, že to že ty jeho klipy jsou úmyslně prezentované jako trošku home made, aby navodily iluzi "autentičnosti". Ve skutečnosti za tím může být precizní a pokročilá editační práce

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A co tady ? http://www.youtube.com/watch?v=uOCbXpRi ... ted&search

Tady nevypadá že by měl za co viset ... (možná za mraky ? :)

Odpovědět