Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

MDudas

Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Příspěvek od MDudas »

Neviem, kam to zaradit, tak to davam sem. Podla mna uzitocna osvetova robota.
Zoznam serverov, ktore PEUKAZATELNE SIRIA BLUDY A KONSPIRACIE:

https://www.konspiratori.sk/zoznam-stranok.php

rastis

Příspěvek od rastis »

"Stiahnite si zoznam webov, na ktorých neodporúčame inzerovať" :) a tento expert k tomu :)

Obrázek

inak, v skutocnosti je to skorej desive, ze tu existuje odborna komisia, ktora si dovoli odporucat, kde neinzerovat. nie som pravne nijak vzdelany, ale premyslam, ci to aj nie je dokonca trestne, v zmysle nekalej sutaze alebo nieco take... neexistuje predsa, aby nejaka partia samozvanych expertov na pravdu davala zoznam firiem, s ktorymi podla ich nazoru netreba obchodovat, len na zaklade toho, ze si myslia, ze nepisu "pravdu" ako ju vnimaju oni ...

dendy

Příspěvek od dendy »

rastis píše:
18 pro 2017 18:46
"Stiahnite si zoznam webov, na ktorých neodporúčame inzerovať" :) a tento expert k tomu :)

Obrázek

inak, v skutocnosti je to skorej desive, ze tu existuje odborna komisia, ktora si dovoli odporucat, kde neinzerovat. nie som pravne nijak vzdelany, ale premyslam, ci to aj nie je dokonca trestne, v zmysle nekalej sutaze alebo nieco take... neexistuje predsa, aby nejaka partia samozvanych expertov na pravdu davala zoznam firiem, s ktorymi podla ich nazoru netreba obchodovat, len na zaklade toho, ze si myslia, ze nepisu "pravdu" ako ju vnimaju oni ...
az na to ze drviva vacsina webov na tom zozname su naozaj picoviny plne konspiracnych nezmyslov a rusofilne alebo priamo rusmi financovane dezinformacne portaly, ktore moze vazne brat ozaj len mentalne zaostaly jedinec

z tohto uhla pohladu robi Smatana zasluznu pracu ..

rastis

Příspěvek od rastis »

ludia typu Smatana su škodná za kazdeho rezimu, mam z takych ludi husiu kozu a strach.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Preco? Ja ho nepoznam. Ty ano?

lavender

Příspěvek od lavender »

rastis - mas snad podobne nazory, ze prejavy nacizmu by mali byt umoznene, lebo sloboda slova a nacisti su ti ktori taketo prejavy potlacaju?

jusuf

Příspěvek od jusuf »

Ja ho poznám (teda mierne) a určite dá povedať, že sa úprimne snaží o zlepšenie prostredia (životného, spoločenského). Možno práve toto režimom škodí, tak možno rastis mal na mysli toto :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

rastis a mohol by si prosim ked tak uviest niektore konkretne stranky toho zoznamu ktore su tam nepravom a poskytuju kvalitne hodnotne informacie ?

lebo ak pokladas zvedavec, protiprudu, sputniknews, infovojna alebo trebars rudolvasky zazdroje kvalitnych hodnotnych informacii tak pochybujem o tvojej pricetnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ako je fakt ze obcas motika vystreli a aj scestna stranka prvezme z externeho zdroja nejaky dobry clanok ale to su skorej vinimky potvrdzujuce pravidlo.. a to oravidlo je zaplavovanie internetu neuveritelnymi srackami...

a to som spomenul este len zopar normalnejsich z toho zoznamu, doporuucjem si ho prebehnut a niektore z nich otvorit, to je cisty des a tie stranky by mali byt normalne zrusene, lebo to ked cita nejaky mentalne slabsie vybaveny jedinec tak amentma...

rastis

Příspěvek od rastis »

lavender píše:
30 pro 2017 17:59
rastis - mas snad podobne nazory, ze prejavy nacizmu by mali byt umoznene, lebo sloboda slova a nacisti su ti ktori taketo prejavy potlacaju?
v amerike napriklad prejavy nacizmu a hajlovanie nie su trestny cin, ak mam spravne informacie.

ja sa k tomu nejako zasadne asi ani nedokazem vyjadrit, ale mali sme tu teraz taku situaciu ... poslanec Mazurek, ktory vyzera ako vypatlany skinhed, tak bol v nejakom radiu a tam narozpraval cosi o ciganoch a parazitoch. a teraz ho obvinili, ze to je trestny cin. a pomaly kazdy druhy den to na Markize davaju ako spravu, ze ma byt trestne stihany a cituju tam priamo tie veci, ktore maju byt ten trestny cin. cize Mazurek to povie a je to zle, v spravodajstve sa to X-krat cituje, a to zle neni. tak v com je teda ta skodlivost, ze sa riesi nejaky trestny cin ?

rastis

Příspěvek od rastis »

dendy píše:
30 pro 2017 23:48
rastis a mohol by si prosim ked tak uviest niektore konkretne stranky toho zoznamu ktore su tam nepravom a poskytuju kvalitne ...
naco by som to robil ? ak Ta to seriozne zaujima, urcite si kliknes a kuknes sam, vsakze. su tam stranky fakt absurdne a su tam stranky, ktore len nehlasaju "spravnu doktrinu"... cely ten projekt protikonspiratorskeho webu je len cista normalizacia, respektive McCartyzmus. skratka hanba jak svet. sudny clovek predsa nepotrebuje smerovat, co ma a co nema citat :roll:

dendy

Příspěvek od dendy »

sudny clovek nenajde v tom zozneame jedinu straenku ktora tam je neopravnene .. hrba konspiratorov, rusofilov a magorov, nic ine ..

> su tam stranky, ktore len nehlasaju "spravnu doktrinu"

To je presne argument ktory pouzivaju na obhajobu svojich hovadin prepnuti konspiratori
Naposledy upravil(a) dendy dne 31 pro 2017 13:30, celkem upraveno 1 x.

lavender

Příspěvek od lavender »

rastis - asi aj tusis preco v usa nie je prejav nacizmu trestny, vsakze. takze to neznamena, ze v europe to tak ma byt.
rozumiem, nedokazes sa k tomu vyjadrit, lebo nie si historik. tak?

dendy

Příspěvek od dendy »

lavender píše:rastis - asi aj tusis preco v usa nie je prejav nacizmu trestny, vsakze. takze to neznamena, ze v europe to tak ma byt.
rozumiem, nedokazes sa k tomu vyjadrit, lebo nie si historik. tak?
:palec+: :palec+: :palec+:

Odpovědět