Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Settler

Příspěvek od Settler »

biscuit píše:osobne jsem zastancem nazoru, ze by se zadny koncesionarsky poplatky platit nemely. naklady na provoz verejnopravni tv a rozhlasu by mel hradit stat a hospodareni tv i rozhlasu radne kontrolovat.
jj.. s tim souhlasim.. jenze takovy system tady neni, takze hold nefnukam nad tim, kdyz se CT snazi ziskat prachy vsemi moznymi cestami..
Az tady podobny system bude, pak budu k CT samozrejme kriticky.. takhle je to o tom, ze nadavas na CT, za to, co je vinou statu..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

biscuit : ja som sa vyjadril vo volbach .. nic viac urobit nemozem .. a musim sa prisposobit vacsine .. zijem v state kde je vacsina kokotov .. tak sa sa musim podriadit .. alebo odist prec .. to sa mi ale nechce ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

biscuit píše:osobne jsem zastancem nazoru, ze by se zadny koncesionarsky poplatky platit nemely. naklady na provoz verejnopravni tv a rozhlasu by mel hradit stat a hospodareni tv i rozhlasu radne kontrolovat.
to je pravda .. mali by svysit dane a platit to CT rovno .. a bolo by po probleme ..

Hupox

Příspěvek od Hupox »

Zvlasne kolko ludi nema doma TV. Hned tu som zaregistroval dvoch. :-) (EXOM, Ivo)
Neviem si predstavit ze niekto moze zit a nemat doma TV. Rozhlas zase pucuvam cestou autom. Alebo na webe.

Donedavna bolo u nas platenie len ciste na charaktere cloveka, kto sa prihlasil platil. Kto nie, neplatil. Asi im to ale nestacilo na ten rozpocet, tak potrebovali vybrat viac.

Mal by platit naozaj len ten, kto pouziva. Vtedy by to bolo OK. Len ako to dosiahnut, ked je to volne sirene.
MacBookPro, MainStage 3, Soundcraft UI24R, Adam Audio T5V, Yamaha Modx8

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Hupox píše: Neviem si predstavit ze niekto moze zit a nemat doma TV.
To děláš srandu ? Myslíš že ten člověk se udusí nebo skončí v bolestech na psychiatrii když nemá denní dávku sezení před TV - nebo jak ?

TV je k životu potřebná asi tak stejně jako třeba billiard nebo kolovrat ...

Ještě horší než televize je pro mě rádio - sedět 8 hodin v kanceláří a nechat do sebe denně pasivně bušit všechny ty agresivní bláboly a hudební shity, to je hororová představa pro mě ... stačí když na takové místo jen na chvíli přijdu ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kolovrat :D umrem ... hehe.. to budem pouzivat :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Hupox píše:Zvlasne kolko ludi nema doma TV. Hned tu som zaregistroval dvoch. :-) (EXOM, Ivo)
Neviem si predstavit ze niekto moze zit a nemat doma TV. Rozhlas zase pucuvam cestou autom. Alebo na webe.

Donedavna bolo u nas platenie len ciste na charaktere cloveka, kto sa prihlasil platil. Kto nie, neplatil. Asi im to ale nestacilo na ten rozpocet, tak potrebovali vybrat viac.

Mal by platit naozaj len ten, kto pouziva. Vtedy by to bolo OK. Len ako to dosiahnut, ked je to volne sirene.
Neni to tak .. TV vyraba program , lebo to ma ulozene zo zakona .. teda jej musime platit bud vsetci , alebo najrozumnejsie by bolo , keby jej platil stat ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

zakladna otazka ale je "Kto je to stat?" 8)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom : to snad nemusime preberat :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin : :) ale jasne, to nechame na stat 8)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Hupox píše:U nas v SR to tak je. Kto ma elektricku pripojku, plati automaticky aj TV/rozhlas koncesionarsky poplatok. A pohoda.
Fakt ? to se mi nechce verit. A bylo to tak vzdy nebo je tenhle napad dilem az poslednich let?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

AP : Creative Garniture Director DrMg.Fico...

DrMg = Doktor Magor

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jednou by se o tom dobre napsala knizka nejake sci-fi :)
Pac by tomu ze to je (snad brzy bylo) mozne nikdo neveril.
Peace
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo píše:Ještě horší než televize je pro mě rádio - sedět 8 hodin v kanceláří a nechat do sebe denně pasivně bušit všechny ty agresivní bláboly a hudební shity, to je hororová představa pro mě ... stačí když na takové místo jen na chvíli přijdu ...
Generalizujes.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Tak zase neco tematickeho:

Vzpominate na Total Recal? (Varovani 18+)

http://pikant.centrum.cz/pikanterie/171 ... si-18.aspx
Peace
Obrázek

Odpovědět