Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Uzený i neuzený ovčí sýr, oštiepky, korbáčky, brynzu i žinčicu mohou zájemci zakoupit na první eurosalaši na Slovensku u obce Michalová v okrese Brezno. Bačové a valaši zde předvádějí všechno to, co souvisí s tradiční ovčáckou produkcí.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Slovensko zakazuje chodcům poslouchat hudbu a naši policajti se tím chtějí inspirovat. To je fakt už diktatura.
pamatam si prichodom walkmanov na vela urazov ked chodec vosiel na vozovku a zrazilo ho auto.. nepocul trubenie, bol zamysleny do hudby atd...Jindy2 píše:Slovensko zakazuje chodcům poslouchat hudbu a naši policajti se tím chtějí inspirovat. To je fakt už diktatura.
skor kazdy kto pocuva hudbu a ide cez cestu by mal prehravac vypnut.. chcce to osvetu.. toto je jak kladivom na muchy.. ale necudujem sa ked mlady ludia idu hlava nehlava cez cestu, utekaju na autobus eletricku a hudba v usoch...
netreba sa tomu cudovat..
nastastie ja hudbu nepocuvam, tak mna sa to nedotyka, ale verim ze to nasere pekne mnozstvo ludi...
EXCOM: ve skutecnosti to pry prezident SK vetoval a neproslo to...ale uz jen z toho tvrzeni, ze "cesi se tim chteji inspirovat" mi beha mraz po zadech...
vis co, pokud mam na usich sluchatka, tak vim, ze neslysim jedouci auto, proto pouziju zrak...a v pripade, ze nemam sluchatka, pouzivam naopak vetsinou pouze sluch, prijizdejici vuz slysim...aby mi nekdo rikal jak mam chodit po ulici, to fakt ne...radsi se odstehuju nekam do Rumunska, kde jsou cigara za par korun, kazdymu je jedno jestli kouris, pijes, nebo se plazis po ulici
kdybych se chtel nechat buzerovat, jdu se nechat radsi zavrit do vezeni...me tyhle blbosti docela dost vadej...
vis co, pokud mam na usich sluchatka, tak vim, ze neslysim jedouci auto, proto pouziju zrak...a v pripade, ze nemam sluchatka, pouzivam naopak vetsinou pouze sluch, prijizdejici vuz slysim...aby mi nekdo rikal jak mam chodit po ulici, to fakt ne...radsi se odstehuju nekam do Rumunska, kde jsou cigara za par korun, kazdymu je jedno jestli kouris, pijes, nebo se plazis po ulici

no si uvedomely, ale kolko je takto uvedomelych mladych ludi? tot otazka...Jindy2 píše:vis co, pokud mam na usich sluchatka, tak vim, ze neslysim jedouci auto, proto pouziju zrak...a v pripade, ze nemam sluchatka, pouzivam naopak vetsinou pouze sluch, prijizdejici vuz slysim...
ako nechcem aby to vyznelo ze tomu fandim, to nie.. ale nejaka kampan by sa tomu mala venovat aby mlady ludia zbytocne neprisli o zivot lebo pocuvaju nejaku super star...
EXCOM: to je uz ale otazka spis vychovy...me rodice ucili, ze se mam pred prechodem silnice rozhlednout a ja se sam naucil pouzivat k tomuhle ucelu posleze i pouze sluch...jako ze to nekdo nezvladne, je mi jedno, kvuli tomu si nebudu upirat svobodny poslech ceho chci a kdy chci...navic to mam i jako napln prace, poslouchat sluchatka v terenu, takze mi nikdo nebude brat zivnost, terenni novinarina je legitimni prace...kdyby se takovy kravsky zakaz nekdy mel realizovat, tak to je na zalobu za usly zisk, v mem pripade...
-
- Profesionál
pozor na to, rumunsko ma uz pres rok smoking ban a celkove si asi nezaslouzi bejt tim synonymem pro.. eee.. 'rumunsko' :p loni sem hral v temesvaru a tolik mladejch lidi mluvit tak dobre anglicky sem videl naposledy ve skandinavii.Jindy2 píše:EXCOM: ve skutecnosti to pry prezident SK vetoval a neproslo to...ale uz jen z toho tvrzeni, ze "cesi se tim chteji inspirovat" mi beha mraz po zadech...
vis co, pokud mam na usich sluchatka, tak vim, ze neslysim jedouci auto, proto pouziju zrak...a v pripade, ze nemam sluchatka, pouzivam naopak vetsinou pouze sluch, prijizdejici vuz slysim...aby mi nekdo rikal jak mam chodit po ulici, to fakt ne...radsi se odstehuju nekam do Rumunska, kde jsou cigara za par korun, kazdymu je jedno jestli kouris, pijes, nebo se plazis po ulicikdybych se chtel nechat buzerovat, jdu se nechat radsi zavrit do vezeni...me tyhle blbosti docela dost vadej...
Brooklyn: No mozna jsem si to spletl s jinou (asi) balkanskou zemi, uz nevim. Videl jsem srovnani cen cigar v tech zaostalejsich zemich a nekde jsou i za 6 korun v prepoctu, uz nevim kde ale...taky je mozny, ze si to spojuju s jinym clankem o tom, kde je povoleny koureni a vsechno vsude, to bylo snad nekde z Afghanistanu 

Ultra magor-masakr
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cSsk_JoR ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JX-IgFSm ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cSsk_JoR ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JX-IgFSm ... re=related[/youtube]
-
- Profesionál