Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
http://www.wimp.com/wildguy/
Puvodne uz je to docela stary videoklip znamy jako "indian techno"
ale nikdy me nenapadlo zamyslet se nad tim co zpivaji.. autor Buffalax si dal tu praci a prevedl slova precizne do citelne anglictiny. Chvilemi to zni az prilis verne, sledujte titulky.
Edit: Jo jeste BIG * 18+ detem nepristupne, tancici domorodci v barevnych hadricich a typicka bollywoodska sexualni zapletka s dotykem dvou rukou na konci.
Puvodne uz je to docela stary videoklip znamy jako "indian techno"
ale nikdy me nenapadlo zamyslet se nad tim co zpivaji.. autor Buffalax si dal tu praci a prevedl slova precizne do citelne anglictiny. Chvilemi to zni az prilis verne, sledujte titulky.
Edit: Jo jeste BIG * 18+ detem nepristupne, tancici domorodci v barevnych hadricich a typicka bollywoodska sexualni zapletka s dotykem dvou rukou na konci.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
BTW: Slavime 112555 zhlednuti, Haluzoidné videá, obrázky a iné acidpunkoviny jsou bezkonkurencne nejsledovanejsi thread na hudebnim foru.. takze asi i hudebnici maji smysl pro legraci.
Peace
EXCOM: jo, to je fakt, trochu podobné melodicko/harmonické postupy tam jsou...v Orient Express ale slyším Jarre rukopis, v MacGyverovi ne. A popravdě, to MacGyver theme se mi líbí víc ve všem, jak zvukově, tak rozpracováním, mám tu orig. tříminutovou verzi, která má kromě toho refrénu i nějakou sloku, která je taktéž dobrá. Líbí se mi to, ale možná spíš proto, že mám rád toho herce (Richard Dean Anderson), má podobné kořeny i minulost jako Jack Kerouac, je to moje krevní skupina.